Elrontott torna kezdet

Serdülő U14 (ffi)

Helyszín: Tóth Árpád Gimnázium Tornacsarnoka (4024 Debrecen,

Játékvezetők: Kokas Sándor Zsolt, Fülöp Ádám László (Hegedűs Imr

Nézők száma: 60

Mérkőzés időpontja: 2020-02-15 12:45:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Békési SZSK 21 24 13 18 76
Serdülő U14 15 11 21 15 62

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai KA: PATRIK-PIRK MARTIN 23/3, Krajcsi Kornél 6, Szabó Balázs 4, Kiss Koppány 3/3, Goór Dániel 3/3, Beke Botond 2, BALOGH MÁTYÁS 17, Kiss Csanád 2, Zádor Zalán 2, Herbák Endre, Seres Milán, Pusztai Bence

1. félidő

A Serdülő Főtábla III. fordulóján az X csoport tornájának Debrecen adott otthont. A hétvégén az első mérkőzésünket a Békési SZSK ellen játszottuk a Tóth Árpád Gimnáziumban. Először találkoztunk velük. A mérkőzés előtt egy kiegyenlített mérkőzésre számítottunk. Főként az előzetesen más csapatokkal játszott eredmények összehasonlítása miatt mondom ezt. Szerkezetben valamicske előnyünk volt. Fizikumban egy két játékosuk a magasságukhoz képest, erősek voltak. Amit kis is használtak a mérkőzés során. Viszont az elmúlt időszakban a csapatunk több, mint felét hosszabb-rövidebb betegség kényszerítette ágyhoz. Ami miatt nem tudtunk igazán teljes csapattal huzamosabb ideig együtt edzeni. Az első félidő nem a mi félidőnk volt. Így tudom a legszebben kifejezni a mutatott játékunkat. Nem ment igazán senkinek a csapatból. Kondicionális gondok jelentek meg, ehhez társuló magunkba roskadás is megjelent egyeseknél.

2. félidő

Félidőben átbeszéltük a történteket, aminek volt egy kis hozadéka. Legerősebb felállásban már a 3. negyedet magabiztosan megnyertük. Köszönhető az egészpályánknak. De aztán a húzóemberek sem bírták végül. Tőlük is jöttek nem várt rossz döntések. Záró részben végül kinyílt a nem várt olló és eldőlt a meccs. Végül egy fájó 14 pontos vereséget szenvedtünk. Ami érezhetően megviselte a csapatunkat.

Összegzés

Összességében mondhatom, hogy egy igazán tanulságos mérkőzésen vagyunk túl. Bár csak akkor, ha helyén kezeljük a helyzetet. Következő időszakban motivációt kell merítünk a kudarcból és meg jobban kell edzenünk. Az edzések hiánya abszolút megbüntetett minket. Könyörtelen formahanyatlást mutattunk be. Ehhez több minden közrejátszott és mindent megteszünk, hogy a következő fordulón jobb képet mutassunk magunkról. Ezen a meccsen nem feltétlen a vereség miatt mondom, hogy nem játszottunk jól. Összességében a mutatott játékképünk nem ránk volt jellemző. A mérkőzés után elfoglaltuk a szállást, étkezés, pihenés volt. Délután folytatás következett a Pityke KSE ellen.

Hasonló tartalmak

 • Nagyon büszke vagyok a csapatra, hiszen ez egy nagyon nehéz mérkőzés volt! Kifejezetten erős ellenfél ellen, országos döntőhöz hasonló hangulatban, igazi csapatmunkával sikerült kiharcolni a továbbjutást!

  Bajnokság: Serdülő OB - Alapszakasz

  Időpont: 2023-01-23 Kezdés: 18:30

 • Kiváló teljesítmény minden játékos részéről, hatalmas koncentráció és akarat volt ma a jellemző ránk, igyekszünk ezt állandósítani.

  Bajnokság: U20 Nemzeti Bajnokság

  Időpont: 2023-01-22 Kezdés: 13:00

 • Nagyon jó tapasztalat volt a mai, remélem azok, akik alapvetően kisebb szerepben vannak a junior/A csapatban szépen belenőnek a meghatározó játékos lét cipőjébe.

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2023-01-21 Kezdés: 11:00

 • A téli szünet végén rendeztük a harmadik ÓMK fordulót, mely attól volt izgalmas, hogy a csapatok nem igazán tudtak rá "készülni", hiszen legutóbb Karácsony előtt volt lehetőségük közösen gyakorolni. Ezúttal tehát mindenkinek egy picit a már "elmélyült tudását" kellett megcsillogtatnia, nem is csalódtunk senkiben!