Elvárás és minőség

Helyszín: Kaszások csarnok

Játékvezetők: Hartai Tamás, Kovács Róbert

Nézők száma: 30

Mérkőzés időpontja: 2021-12-10 18:45:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Zuglói Sasok 20 11 12 18 61
Óbudai Kaszások U18 15 27 32 30 104

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Balogh 5, KOLOZSVÁRI 18/3, Dulic 8, ANTAL 17/3, Léh 10
CS: Marossy 4, Katona 7, SIPOS 28/12, KORPÁS 7, Kocsis

1. félidő

Bizonyítási kényszerrel lépett pályára együttesünk a Sasok ellen. Azt kellet bebizonyítanunk az elmúlt két mérkőzés után, hogy tudunk minőséget produkálni és olyan szinten kosárlabdázni, amit elvárunk magunktól!
Könnyebbséget jelentett, hogy visszatért két játékmesterünk, Kolozsvári és Marossy, velük kiegészülve jóval színesebb és eredményesebb játékban bíztunk.
Sajnos ott folytattuk, ahol az előző két meccsen abbahagytuk, figyelmetlenül, pontatlanul, gyengén játszottunk az első percekben. Ezzel szemben a zuglóiak remekül kezdtek, jó százalékkal értékesítették helyzeteiket puhának bizonyuló védekezésünk mellett. 18-9-re vezettek 7 perc után és ekkor nem sok jót sejtetett a folytatás.
De, sikerült váltanunk és folyamatosan frissülve szép lassan mindenki belelendült a játékba. Bepörögtünk, egyre jobb ritmusban játszottunk, sikerültek a dolgaink, és lám, a minőség is megjelent a teljesítményünkben! A vendégek egy ideig még tartották magukat, de a félidő végén egy nagy rohammal, 10 pont fölé tornáztuk a különbséget.

2. félidő

Gyorsan dűlőre vittük a dolgot, hamar 20, majd 30 pont fölé nőtt a differencia a harmadik negyedben. A teljes második félidő egy felszabadult örömjátékká vált köszönhetően a sok jó teljesítménynek. Ellentmondást nem tűrően, gyorsan és pontosan játszottunk, úgy, ahogy elvárjuk magunktól… !
Sipos „one man show”-ját, azért mindenképpen ki kell emelni, ugyanis a pályán töltött utolsó 9 percében szinte hibátlan dobóteljesítménnyel 24/12-t produkált, mindezt úgy, hogy nem volt öncélú a játéka!

Összegzés

Sikerült a javítás, reméljük ezzel a meccsel kijöttünk a hullámvölgyből! Értékes ez a teljesítmény, mert egy jó csapatot győztünk le ilyen nagy különbséggel! Szép volt fiúk, kell is a jó forma a következő rangadók előtt!

Hasonló tartalmak

 • Hosszú hétvége van mögöttünk, amelyet egy szerdai Kőbánya elleni rangadó és egy hétvégi Országos forduló követ. Mindenkire nagy szükség lesz, hiszen 8 nap alatt 5 meccset játszunk, amely…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-25 Kezdés: 11:00

 • Ellenfelünknek gratulálok a kemény játékhoz, de magunknak is győzelemhez. Tanulásgos lesz remélem a mérkőzés fegyelem és figyelem szempontjából. Szülőknek köszönjük a szurkolást!

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 16:30

 • Lassan kezdtünk, de sikerült felpörögni, melegítésünket komolyabban kell vennünk, a védő teljesítmény azonban megsüvegelendő!

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 12:00