Élvezetes, kemény mérkőzés

U16 Leány

Helyszín: Kaszások csarnok

Játékvezetők: Jankovics Viktor, Káré Gergő

Nézők száma: 30

Mérkőzés időpontja: 2022-04-03 16:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Török Flóris-Törekvés SE 25 13 17 18 73
Óbudai Kaszások U16 Leány 22 15 20 23 80

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

NAGY 15, BABAY-BOGNÁR 19, MAHMOUD 16/12, Sterbenz 6, KUNCZ 7
Cs: CSOCSÁN 15/9, Kerékgyártó 2, Kronavetter

1. félidő

Védekezésben nem kezdtük jól a találkozót, sok pontot kaptunk az első negyedben. A megbeszélteket nem mindig sikerült betartani, több elkerülhető faultot is begyűjtöttünk. Támadásban élénkek voltunk és távolról is betaláltunk így egy sok pontot hozó első negyedet láthattak a nézők. A második negyedben húztunk a védekezésen, de támadásban nem voltunk elég precízek és több labdát is eladtunk. A félidőre 1 pontos hátránnyal mentünk.

2. félidő

A második félidőt jól kezdtük, el tudunk lépni 7 ponttal az ellenfelünktől, majd nekünk jött egy kisebb hullámvölgy és a negyed végére két pontra zárkóztak vissza. Az utolsó negyed eleje ismét nekünk sikerült jobban, de szívósan tartotta magát ellenfelünk is. A meccs végjátékában mi hibáztunk többet, de így is sikerült kiharcolnunk 7 pontos előnyt a visszavágóra.

Összegzés

Gratulálok ellenfelünknek, élvezetes és jó színvonalú mérkőzés volt, ahol sok pont született. A Törekvés a felső ágról érkezett és érezhető volt, hogy ők egész évben magasabb fordulatszámú mérkőzéseket játszhattak, mint mi a regionális bajnokságban. Az első negyedben még keresgéltük önmagunkat főleg védekezésben, de úgy érzem utána folyamatosan felvettük a mérkőzés ritmusát és a lányok szívüket lelküket kitették a pályára. Kiharcoltunk bár egy 7 pontos előnyt, de ez még semmit sem jelent. Várjuk a visszavágót, szeretnénk a legjobbunkat nyújtani és bejutni a B döntőbe.

Hasonló tartalmak

 • Hosszú hétvége van mögöttünk, amelyet egy szerdai Kőbánya elleni rangadó és egy hétvégi Országos forduló követ. Mindenkire nagy szükség lesz, hiszen 8 nap alatt 5 meccset játszunk, amely…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-25 Kezdés: 11:00

 • Ellenfelünknek gratulálok a kemény játékhoz, de magunknak is győzelemhez. Tanulásgos lesz remélem a mérkőzés fegyelem és figyelem szempontjából. Szülőknek köszönjük a szurkolást!

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 16:30

 • Lassan kezdtünk, de sikerült felpörögni, melegítésünket komolyabban kell vennünk, a védő teljesítmény azonban megsüvegelendő!

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 12:00