Ennél több kell!

Helyszín: Lázár Ervin Általános Iskola Tornaterme

Játékvezetők: Belák Dorka, Kovács Gedeon

Nézők száma: 0

Mérkőzés időpontja: 2022-02-12 09:00:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
Zuglói Sasok Herman 9 14 4 12 8 47
Óbudai Kaszások U12 B 10 5 4 6 8 33

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Maurer 8, Vitéz 7, Balogh 6, Wanjan 3, Varga 3, Remete 2, Varró 2, Szántó 1, Andréka 1

1. félidő

Elérkezett a Gyermek Bajnokság 5. fordulója, ahol a Zuglói Sasok csapata ellen játszottuk az első mérkőzésünket. Nem kezdtük rosszul a mérkőzést, a helyzeteinket be tudtuk dobni, viszont a túloldalon már nem tudtunk odafigyelni. Így az első negyed 10-9 lett a mi javunkra. A második negyedben megállt a pontgyártás, és a védekezésünk is gyengült. 14 pontot kaptunk, míg mi csak 5 pontot tudtunk szerezni. Pontatlanság, rossz döntések jellemezték ezt a játékrészt.

2. félidő

A büntetőkkel még most is hadilábon állunk sajnos. A harmadik negyedet nem tudtuk úgy elkezdeni, mint az elsőt, pontatlanok, figyelmetlenek voltunk. Rengeteg labdát adtunk el, amit az ellenfél meg is büntetett. Védekezésben sokszor szellemként voltunk jelen. Az utolsó negyedben volt némi fellángolás, de már nem volt elég, ahhoz, hogy közelebb férkőzzünk az ellenfélhez.

Összegzés

Jó kezdés után, zuhanás. Nem lesz mindig ott 2-3 játékos, akik majd megnyerik a mérkőzést. Mindenkinek hozzá kell tennie azt, amit, tud. Nem feltétlen kell kosarat szerezni, ahhoz, hogy segíts a csapaton. Sokkal többet várok el minden játékostól. Voltak jó periódusok a mérkőzésen, de sajnos még mindig több a rossz periódus. Ezen kell változtatnunk, felvenni a mérkőzés ritmusát, és csak magunkkal foglalkozni. Amiket az edzésen gyakorlunk, azokat tudjuk itt alkalmazni. Sokkal okosabb, bátrabb játékra lesz szükségünk a jövőben. Hajrá Kaszások!
Márknak gratulálok az első mérkőzéséhez, csak így tovább!!!

Hasonló tartalmak

 • Hosszú hétvége van mögöttünk, amelyet egy szerdai Kőbánya elleni rangadó és egy hétvégi Országos forduló követ. Mindenkire nagy szükség lesz, hiszen 8 nap alatt 5 meccset játszunk, amely…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-25 Kezdés: 11:00

 • Ellenfelünknek gratulálok a kemény játékhoz, de magunknak is győzelemhez. Tanulásgos lesz remélem a mérkőzés fegyelem és figyelem szempontjából. Szülőknek köszönjük a szurkolást!

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 16:30

 • Lassan kezdtünk, de sikerült felpörögni, melegítésünket komolyabban kell vennünk, a védő teljesítmény azonban megsüvegelendő!

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 12:00