Értékes vereség

Serdülő (női)

Helyszín: Kaszások csarnok

Játékvezetők: Bujtor Péter, Lőrincz Erzsébet

Nézők száma: 30

Mérkőzés időpontja: 2019-02-24 16:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Zsíros Akadémia Kőbánya 9 15 15 19 58
Női Serdülő 8 10 10 23 51

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások: Mahmoud, GIlicze, Hock, SZÁNTÓ, Tordai 2, CZIRKOS 14, KONTA 10, Polgári, Evellei 17/3, NAGY 1, Ulicsnik 6

1. félidő

Vasárnap délután a Kőbányával visszavágóztunk, a budapesti bajnokságban. AZ odavágón egy negyedig volt szoros a találkozó, onnantól ellenfelünk hozta a meccset.
Az első negyed eléggé pontszegénnyé sikerült, az elején a kőbányaiak találtak be, majd mi is betalálgattunk és szorosan alakítottuk a meccset.
Második negyedben is tartottuk magunkat, inkább a védekezés jellemezte mind a két oldalt. Az utolsó perc nekik sikerült jobban 5 pontot kaptunk egy perc alatt.

2. félidő

A második félidőt rosszul kezdtük, 6 pontos hátrányból negyed felére 15 lett. Egy időkéréssel rendeztük a sorokat, és kicsit visszább tudtunk jönni. Gyors támadásokat vezettünk, jó belépéseink voltak.
A negyedik negyed elején megint ott volt a kezdeményezés, ezúttal 17 pontra kúszott fel a különbség. Innen a mi perceink jöttek, védekezésben nagyot küzdöttünk, szerzett labdáinkból vagy gyors kosár lett. Vagy megbontásból leosztás ziccer. Szépen játszottunk. A meccs végén nekik jött ki jobban a lépés, 4 pontnál közelebb nem tudtunk jönni.

Összegzés

Nagyon jó, értékes meccset tudtunk játszani ellenfelünkkel. A múltkorihoz képest sokkal jobban küzdöttünk akartunk, meg is lett az eredménye. A feladatokat szépen megoldottuk, ellenfelünk nagyon magas lányát jól támadtuk 1-1-ben. Megbontásaink, belépéseink is egészen jól működtek. Az elzárás védése okozott nekünk gondot, a leváló rendre megkapta a labdát. Mi ezt még nem tanultuk, így ebből sok kosarat kaptunk. Jó kis mérkőzés volt, a vereség ellenére szerintem nagyon sokat tudtunk belőle tanulni. Hajrá Kaszások!!!

Hasonló tartalmak

  • A legutóbbi fordulóban sikerült megszereznünk első győzelmünket a Honvéd/B csapata ellen, bár mindkét oldalon hiányzott több kulcsjátékos is! Most is több játékosunk segítette a bajnokságban előrébb jutó U14-es csapatunkat, ellenfelünk viszont „nagyot nőtt” és az eddigi legerősebb keretével vágott neki az utolsó fordulónak. Nagy meglepetés nem született,…