Érthetetlen hibák

Helyszín: Monori Városi Sportcsarnok

Játékvezetők: Sértő Róbert,Takács István

Nézők száma: 0

Mérkőzés időpontja: 2021-02-01 18:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Monori SE 20 15 10 20 65
Óbudai Kaszások U16 17 11 19 10 57

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai KA: Kolozsvári 24/12,Dulic 3, Marossy , Szabados 10/3, Vermes 4
Cs: Kocsis,Pirk 6/3,Márton 5/3, Pintye 2, Michel

1. félidő

Nehéz hétköznapi mérkőzésre készültünk Monoron. Egy nehéz hét első állomása volt ez, ahol tudtuk mi vagyunk az esélyesek, de a papírformát nagyon nehéz lesz hozni. Első sorban azért, mert tudtuk ellenfelünk játékosai nagy darab, robosztus játékosok főleg a palánk alatt. Másrészt pár percet leszámítva egy masszív zónával fogjuk magunkat szembe találni szinte az egész mérkőzés folyamán. Védekezésben rendre könnyen indítottak le minket, rendre rendezetlen védelem ellen kaptuk a kosarakat. Az egész védekezésünk katasztrófa volt az első félidőben. Támadó játékunk itt még kompenzálta a könnyen bekapott kosarakat, de hiába a tűrhető támadójáték ha védekezésben puhák és gyengék voltunk.

2. félidő

A harmadik negyedben érezhetően megindultunk felfelé. Jöttek az extra dobások támadásban ( Kolozsvári/Szabados duó hátára vette a csapatot ) és nem egész 5 perc alatt sikerült egy 17-4-es rohanással eltüntetni a hátrányunkat és átvenni a vezetést. Védekezésünk újra működött (mégha nem is sziporkázóan) tudtunk gyors kosarakat szerezni, megfékeztük az ellenfél lerohanásait és úgy érezhette itt pár játékos, hogy megtörik az ellenfél és a mérkőzés zsebben lesz… Sajnos a 4-negyedben újra az első félidei teljesítményt sikerült bemutatni védekezésben rendre butábbnál butább kosarakat kaptunk, nem tudtunk visszazárni és ezt ellenfelünk könyörtelenül kihasználta. Támadásban elfogyott a lendület és sajnos a cserék se tudták a csapatot kitolni a gödörből amibe saját magának köszönhetően került. Ellenfelünk megérdemelt győzelmet aratott, mert a végjátékban jobban akarták a sikert és összpontosításban magasan fölénk tudtak kerekedni.

Összegzés

Megint egy nagyon kétszínű mérkőzésen szenvedtünk újra fájó vereséget. Érződött ,hogy fizikálisan nem vagyok ideális állapotba a sok mérkőzés és kevés edzés miatt. Megint beragadtunk a kezdésnél és újra és újra lerohanásokból és a nem megfelelő visszarendeződésekből kaptuk a pontok 90%-át….A harmadik negyedben a szokásosnak mondható feltámadást megint bemutattuk, de most nem tudtuk a mérkőzés végéig ezt a lendületet átmenteni. Sajnos Kolozsvári, Szabados duón kívül nem érkezett pont, illetve masszívabb teljesítmény huzamosabb ideig. A padról 13 pont érkezett ami példátlan negatív teljesítmény! Csütörtökön egy roppant fontos találkozó következik a Honvéd/B csapata ellen az országoson. Remélni tudom, hogy tanult mindenki ebből a vereségből és egy más hozzáállású és mentalitású csapat fog a parkettra lépni.

Hasonló tartalmak

  • U14 Fiú B
  • Ha azt nézzük, hogy ez a csapat még sosem játszott ilyen összeállításban, sőt Áront sokat ma látták először, akkor az, az egészet más megvilágításba helyezi. Mérkőzésen belül sikerült…

    Bajnokság: Regionális Kadett Bajnokság

    Időpont: 2022-11-29 Kezdés: 18:00