Év végi javítás

Helyszín: CamuGo Sportlab Kosárlabda Csarnok

Játékvezetők: Gaál István Tamás, Lövei László, Kruk Melinda

Nézők száma: zárt kapus

Mérkőzés időpontja: 2020-12-30 18:30:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Pénzügyőr Sportegyesület 24 14 9 16 63
Óbudai Kaszások KA 24 20 17 18 79

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése 

Óbudai Kaszások: PUSZTA 12/6, ROSEMOND 20/9, Vas-Teplán, VARGA 21, Horváth 5

Cs: KOVÁCS 12/3, Bencsik 7/3, Bea 2, Vigh, Konta, Hegedűs O., Safranka

1. félidő 

Rövid karácsonyi pihenő után, ismét mérkőzés várt csapatunkra az új év előtt. Ezúttal a Pénzügyőrhöz látogatott csapatunk. Rosemond triplájával kezdődött a mérkőzés, amire egyből érkezett egy hazai zsákolás. Két perc után 7-7 volt az állás, ezután a hazai csapat átvette a vezetést. Szoros csata alakult ki már a mérkőzés elején, csapatunk nem tudott ellépni ellenfelétől. Ami ki is tartott az első negyed végéig, ekkor 24-24-es állást mutatott az eredményjelző. A második negyedben elején kicsit beragadt csapatunk, ezt pedig kihasználta a Pénzügyőr és már 6 ponttal is vezettek. Ekkora viszont összekapta magát csapatunk és bravúros hajrával sikerült megfordítani ezt a játékrészt, amit végül 6 ponttal sikerült megnyerni.

2. félidő 

A második félidőt jól kezdtük. 5 perc után már 11 pontos volt a differencia két csapat között. Agresszív védekezésünk csupán 9 pontot engedett a hazai csapatnak, a támadójátékunk pedig összeállt és 17 pontot sikerült szereznünk ebben a negyedben. Az utolsó játékrész megint hullámvölgyeket hozott csapatunknak.  Védekezésünk fellazult és könnyű kosarakat kaptunk. Ezzel hagytuk zárkózni ellenfelünket. Támadásban pontatlanok voltunk, sokszor elszórtuk a labdákat, de így is sikerült 18 pontot szereznünk ebben a játékrészben. De összességében sikerült így is magabiztos győzelmet aratnunk az év utolsó mérkőzésén, ezzel megőrizve első helyünket a tabellán.

Összegzés 

Sok pontatlansággal játszottunk ezen a mérkőzésen. Hosszú hónapon vagyunk túl és egy rövid pihenő után, még új év előtt kellett lejátszani a mérkőzést. Nehezen indultunk el, de a második negyedben már szépen összeállt a játékunk. A második félidőben 13 labdát adtunk el, ez nagyon sok pláne ha hozzátesszük az első félidei 5-öt. ezen még nagyon jókat kell javítani. Most jön egy kis pihenő, aztán elkezdjük a készülést a következő mérkőzésekre!

Fotó: Felkai Gergely

Hasonló tartalmak

  • U14 Fiú B
  • Ha azt nézzük, hogy ez a csapat még sosem játszott ilyen összeállításban, sőt Áront sokat ma látták először, akkor az, az egészet más megvilágításba helyezi. Mérkőzésen belül sikerült…

    Bajnokság: Regionális Kadett Bajnokság

    Időpont: 2022-11-29 Kezdés: 18:00