Ez sem volt lehetetlen küldetés

Gyermek I. (ffi)

Helyszín: Tüske csarnok – 2. terem

Játékvezetők: Major Ádám, Szőts Dávid

Nézők száma: 40

Mérkőzés időpontja: 2018-11-17 12:00:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
Kőbányai Darazsak/A 15 17 5 11 18 66
Gyermek I. (ffi) 5 9 10 11 17 52

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások: Henye 1, Seres 7, Horváth, KŐSZEGHY 5, Sárváry 5, Orosházi 4, NÉMETH 7, Szabó 3, JARKAS 11, Krajcsi 1, Goór 5, Gergely 2.

1. félidő

A bajnokság rendszere nekünk kedvezett, hiszen volt egy mérkőzésnyi időnk pihenni. Második ellenfelünk a kőbányai csapat volt, akik tavaly rendre elkalapáltak bennünket, mikor szembekerültünk velük. Idén először találkoztunk, kíváncsian vártam, mire lehetünk képesek. Szuperül kezdtük a meccset, fölényben voltunk a kissé fásultnak tűnő Darazsakkal szemben. Nem tudtunk élni a lehetőséggel, és 5:2-es vezetésről 5:15 lett az eredmény a nyolcadik perc végére. Mindent megtettünk azért, hogy a sárgák vérszemet kapjanak, teljesen elhagytuk magunkat, lézengtünk a pályán. A második negyedben sem javult a helyzet. Bár némileg eredményesebben támadtunk, mint korábban, védekezésben messze nem hoztuk azt, ami szükséges lett volna a felzárkózáshoz. A félidőre nagy gondban és 18 pontos hátrányban voltunk.

2. félidő

Leginkább a hozzáállásunkkal volt baj, ennek hangot is adtam a szünetben. A kritikára remekül reagáltak a srácok, bevágtunk 12/10 büntit, és máris öt ponttal közelebb voltunk. A második félidőben nagyon hullámzott a játékunk. Túl egyszerű lenne a fáradtság mögé bújni, itt ennél sokkal többről volt szó. Nem tudtunk vagy nem akartunk hinni abban, hogy jobbak lehetünk náluk. Pedig szerintem nem őrültség azt állítani, hogy ha csavarunk magunkon egy szintet felfelé és mellé adagolunk egy kis bizakodást, még a győzelem sem lett volna elvetendő opció. Mindössze egy ponttal veszítettük el a második félidőt, ami mellé, ha odatesszük a pályán nyújtott teljesítményünket, véleményem szerint abszolút megerősítést nyer az előző mondatom. Kár az első félidőért.

Összegzés

A mai nap azért volt nagyon értékes, mert megerősítést nyert, hogy a korosztály (budapesti) élmezőnye abszolút nincs elérhetetlen távolságra tőlünk. Kemény munkával lépésről lépésre ledolgozható a hátrányunk. Csak így, sehogy másképp. Világosak a módszerek is, szóval minden rajtunk áll. Saját magunk vagyunk felelősek azért, hogy a következő lépéseink újra előre vigyenek bennünket, ne pedig hátra. Még jobban kell dolgoznunk, mint eddig, több kell mindenkitől! Gyerünk! Hajrá Kaszások!

Hasonló tartalmak

  • U14 Fiú B
  • Ha azt nézzük, hogy ez a csapat még sosem játszott ilyen összeállításban, sőt Áront sokat ma látták először, akkor az, az egészet más megvilágításba helyezi. Mérkőzésen belül sikerült…

    Bajnokság: Regionális Kadett Bajnokság

    Időpont: 2022-11-29 Kezdés: 18:00