Ezek nem mi vagyunk…

Helyszín: 1107 Budapest, Bihari út 23. Kocsis Sándor Sportkö

Játékvezetők: Szőke Gábor, Török Béla

Nézők száma: 0

Mérkőzés időpontja: 2021-02-14 13:20:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
Vasas Cicák 12 17 2 20 16 67
Kaszás Girls U12 6 9 2 13 2 32

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások Girls: Bátorfalvi 2, Horváth, Jasztrab, Kadenszki 3, Kiss, Kosztyu 1, Krajcsovich 16, Németh, Reizmüller, Sárváry, Sterbenz 10.

1. félidő

Az első mérkőzés fájó végkimenetele után reméltük, hogy tudunk javítani a második meccsen. Sajnos a rémálom folytatódott, mindenki holdkórosként közlekedett a pályán, és nem tudtuk felrázni magunkat. Ellenfelünk szó szerint átgázolt rajtunk. 14 pontos hátránnyal mentünk a félidőre, bíztam benne, hogy a büntetőkkel tudunk szépíteni az eredményen és minimálisan közelíthetünk a Vasasos lányokhoz.

2. félidő

A dekoncentráltságunkat mutatta, hogy a félidőben 2 büntetőt sikerült bedobni a 11-ből. A harmadik negyed kicsit jobban sikerült az eddigieknél támadásban, azonban így is nagyon hiányoltam a védekezést és az akaratot a pályáról. A negyedik negyedben végképp eldőlt a mérkőzés, összesen 2 kosarat sikerült szereznünk, amiből ráadásul egy az ellenfelünk kosarában landolt…

Összegzés

Sajnos szinte feltett kézzel mentünk fel a pályára, ellenállásnak minimális szintjét sem tanúsítottuk. Ilyen szintű dekoncentráltságot még nem láttam ennél a csapatnál – ezek nem mi vagyunk!!! Mindenki lézengett a pályán, többször azt sem tudtuk, hogy kit fogunk. Amíg nem próbáljuk megcsinálni az edzésen tanultakat, illetve nem küzdünk és harcolunk, addig sajnos nem tudunk tovább lépni. Az öltözőben elmondtam az álláspontom a témával kapcsolatban, bízom benne, hogy mindenki tanult az esetből, és legközelebb ki tudjuk javítani a hibáinkat.

Hasonló tartalmak

 • Majdnem 2 hónapig nem játszottunk a serdülő bajnokságban, vártuk a fordulót! Persze addig se ültünk tétlenül, mert volt min javítanunk és az utóbbi időszak ilyen szempontból nagyon jól sikerült. A kadett korosztályban vitézkedve nagyon hasznos tapasztalatokat gyűjtöttünk és úgy érzem, ez most megtérült.

  A kaposvári együttes fizikailag…

 • A végeredmény 63 – 57 oda. Az idei szezon legjobb játéka volt ez, de még messze van az a szint amit szeretnénk elérni. Daru ismét húzó ember volt…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2023-11-27 Kezdés: 19:10

 • Görcsösen kezdtünk. A támadásainknak nem volt ritmusa, védekezésben pedig rendre könnyű kosarakat engedélyeztünk ellenfelünknek. Az első negyedet leszámítva azonban elégedett vagyok a srácokkal. Ha nem is játszottunk tökéletes…

  Bajnokság: Regionális Kadett Bajnokság

  Időpont: 2023-11-25 Kezdés: 09:00

 • A végjáték nagyon értékes tapasztalatot hozott a csapatnak, viszont jobb munka kell a mérkőzés egészében védekezésben.

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2023-11-25 Kezdés: 15:00