Ezt jó volt nézni

Helyszín: Lázár Ervin Általános Iskola Tornaterme

Játékvezetők: Hőgerl Bence, Kovács Gedeon

Nézők száma: 40

Mérkőzés időpontja: 2020-01-11 10:40:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
BLF KK/A 8 13 6 6 12 45
U12 Békási Kaszások 4 10 6 12 11 43

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Békási Kaszások: Daróczi: 3, Paár Gergő: 4, Grósz 3, Réthy: 0, Ács: 3, Czirkos: 6, Paár Ákos: 0, Kurdoglu: 1, Mityók: 6, Mihályi: 5, Farkas: 3, Zádor: 9

1. félidő

Második mérkőzésünket a BLF KK/A csapata ellen játszottuk. Nekünk volt egy meccsnyi pihenőnk, így mindenki át tudta gondolni, hogy miben kell javulni az első mérkőzéshez képest. Nem kezdődött jól, az 5. percig kellett várni az első kosarunkra. Viszont utána sikerült elkapni a fonalat. Járt a labda, szereztük a könnyű pontokat, védekezésben is tudtunk kapcsolni, és nem engedtük őket könnyű kosarakat szerezni. Az állás 14-21 volt félidőben, de érződött a srácokon, hogy ők menni fognak tovább az utolsó percig.

2. félidő

6 büntetőt sikerült értékesíteni nekünk és az ellenfélnek is.
A kemény védekezés és a pontos támadás megmaradt, és sikerült egyre közelebb jönni az ellenfélhez. Végre végig vittük a helyzeteket, és faultal együtt dobtuk be. Sajnos védekezésben sokszor nem figyeltünk oda, és már csak faultal együtt tudtuk megállítani az ellenfelet. A végjáték elég izgalmasra sikerült, a végén nem sikerült pontot szereznünk, és így végül 43-45-re ma mi kaptunk ki.

Összegzés

Nem az utolsó dobáson múlott ez a mérkőzés. Most is sok dobást hagytunk ki, védekezésben sok hibát követtünk el. De aminek nagyon örülök, hogy tudtunk változtatni, és mindenki szívét-lelkét kitette a pályára. Megmutattuk, hogy igen is képesek vagyunk hajtani egymásért, koncentráltan játszani, keményen védekezni, és leszedni a lepattanót! Tudom, hogy nem jó érzés ilyen kevés ponttal kikapni, sőt kikapni se jó, de nincs okunk szomorkodni, hiszen nagyon jó mérkőzést játszottunk. Remélem, ez a hozzáállás megmarad, és a következő mérkőzésen is így fogunk játszani.

Gratulálok srácok ehhez a mérkőzéshez, csak így tovább! HAJRÁ KASZÁSOK!!!

Hasonló tartalmak

 • Most több meghatározó játékosunkat is nélkülöznünk kellett, de ez egyben jó kínálkozó lehetőség volt mindenkinek, aki ott lehetett! Sajnálom, hogy a kitűzött apróbb céljainkat sem értük el – a hitetlenségünk miatt semmi sem jött össze. Semmilyen ellenállást nem tanúsítottunk.

  Vasárnap sokkal értékelhetőbb mérkőzést játszottunk. A meccs nagyobb…

 • Az első három negyed játéka gratulációt érdemel, nagyon markáns teljesítményt nyújtottunk védekezésben, a támadó oldalon mutatott 40% os távoli dobások pedig extra, kár az utolsó negyedért!

  Bajnokság: U20 Nemzeti Bajnokság

  Időpont: 2023-03-19 Kezdés: 19:15

 • Hatalmas gratuláció a srácoknak, nagyon mélyről jöttünk fel a harmadik negyedben. Ki kell emelnem egy játékost, Marossy Barni közel egy év után tért vissza sérülésből, ezen a mérkőzésen…

  Bajnokság: Országos Junior Bajnokság

  Időpont: 2023-03-19 Kezdés: 10:00

 • Fiatal csapatunkra ismét komoly megmérettetés várt. A Budapest Basket hazai pályán is megvert minket, ráadásul igen meggyőző fölénnyel. Idegenben sem lehettek tehát merész elvárásaink. A célunk továbbra is…

  Bajnokság: Regionális Kadett Bajnokság

  Időpont: 2023-03-19 Kezdés: 15:30