Ezt jó volt nézni

Helyszín: Lázár Ervin Általános Iskola Tornaterme

Játékvezetők: Hőgerl Bence, Kovács Gedeon

Nézők száma: 40

Mérkőzés időpontja: 2020-01-11 10:40:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
BLF KK/A 8 13 6 6 12 45
U12 Békási Kaszások 4 10 6 12 11 43

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Békási Kaszások: Daróczi: 3, Paár Gergő: 4, Grósz 3, Réthy: 0, Ács: 3, Czirkos: 6, Paár Ákos: 0, Kurdoglu: 1, Mityók: 6, Mihályi: 5, Farkas: 3, Zádor: 9

1. félidő

Második mérkőzésünket a BLF KK/A csapata ellen játszottuk. Nekünk volt egy meccsnyi pihenőnk, így mindenki át tudta gondolni, hogy miben kell javulni az első mérkőzéshez képest. Nem kezdődött jól, az 5. percig kellett várni az első kosarunkra. Viszont utána sikerült elkapni a fonalat. Járt a labda, szereztük a könnyű pontokat, védekezésben is tudtunk kapcsolni, és nem engedtük őket könnyű kosarakat szerezni. Az állás 14-21 volt félidőben, de érződött a srácokon, hogy ők menni fognak tovább az utolsó percig.

2. félidő

6 büntetőt sikerült értékesíteni nekünk és az ellenfélnek is.
A kemény védekezés és a pontos támadás megmaradt, és sikerült egyre közelebb jönni az ellenfélhez. Végre végig vittük a helyzeteket, és faultal együtt dobtuk be. Sajnos védekezésben sokszor nem figyeltünk oda, és már csak faultal együtt tudtuk megállítani az ellenfelet. A végjáték elég izgalmasra sikerült, a végén nem sikerült pontot szereznünk, és így végül 43-45-re ma mi kaptunk ki.

Összegzés

Nem az utolsó dobáson múlott ez a mérkőzés. Most is sok dobást hagytunk ki, védekezésben sok hibát követtünk el. De aminek nagyon örülök, hogy tudtunk változtatni, és mindenki szívét-lelkét kitette a pályára. Megmutattuk, hogy igen is képesek vagyunk hajtani egymásért, koncentráltan játszani, keményen védekezni, és leszedni a lepattanót! Tudom, hogy nem jó érzés ilyen kevés ponttal kikapni, sőt kikapni se jó, de nincs okunk szomorkodni, hiszen nagyon jó mérkőzést játszottunk. Remélem, ez a hozzáállás megmarad, és a következő mérkőzésen is így fogunk játszani.

Gratulálok srácok ehhez a mérkőzéshez, csak így tovább! HAJRÁ KASZÁSOK!!!

Hasonló tartalmak

 • Majdnem 2 hónapig nem játszottunk a serdülő bajnokságban, vártuk a fordulót! Persze addig se ültünk tétlenül, mert volt min javítanunk és az utóbbi időszak ilyen szempontból nagyon jól sikerült. A kadett korosztályban vitézkedve nagyon hasznos tapasztalatokat gyűjtöttünk és úgy érzem, ez most megtérült.

  A kaposvári együttes fizikailag…

 • A végeredmény 63 – 57 oda. Az idei szezon legjobb játéka volt ez, de még messze van az a szint amit szeretnénk elérni. Daru ismét húzó ember volt…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2023-11-27 Kezdés: 19:10

 • Görcsösen kezdtünk. A támadásainknak nem volt ritmusa, védekezésben pedig rendre könnyű kosarakat engedélyeztünk ellenfelünknek. Az első negyedet leszámítva azonban elégedett vagyok a srácokkal. Ha nem is játszottunk tökéletes…

  Bajnokság: Regionális Kadett Bajnokság

  Időpont: 2023-11-25 Kezdés: 09:00

 • A végjáték nagyon értékes tapasztalatot hozott a csapatnak, viszont jobb munka kell a mérkőzés egészében védekezésben.

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2023-11-25 Kezdés: 15:00