Ezt nekünk kellett volna megnyernünk!

Helyszín: Zrínyi Gimnázium – 1108 Budapest, Mádi u. 173.

Játékvezetők: Pál Roland, Török Béla

Nézők száma: 0

Mérkőzés időpontja: 2022-01-22 11:40:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
Budai Aranysakálok 9 12 4 11 19 55
Óbudai Kaszások U12 B 16 14 2 15 6 53

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

VASALI 16, KOVÁCS 10, DOBLER 13, BALOGH 10, Maurer 1, Remete 3, Vitéz 0, Wanjan 0

1. félidő

Második mérkőzésünket a Budai Aranysakálok ellen játszottuk. Nagyon jól kezdtük a mérkőzést. Sikerült végre jól elkezdeni egy mérkőzést. Csapatként játszottunk. A második negyed már szorosabb volt, de még itt is jó játékot tudtunk mutatni. Támadásban sikerült a helyzeteket kosárral befejezni, pontos jó passzokat adtunk egymásnak. Védekezésben, sikerült sok labdát szereznünk, és sok lepattanót, amikből könnyű kosarakat tudtunk szerezni.

2. félidő

A harmadik negyedben is tudtuk folytatni azt, amit az első félidőben. Pontos passzok, sikeres befejezések, figyelem mind a két oldalon. Aztán elérkezett a 4. negyed, ahol nem tudom mi történt, de megállt a szekér. Kapkodás, pontatlanság, rengeteg eladott labda, amiket az ellenfél kihasznált.
Védekezésben nem voltunk ott fejben. Egyszerűen nem tudtunk a gyűrűig eljutni percekig. Nem értünk vissza, nem szedtük a lepattanókat. Így sajnos a mérkőzés vége 2 pontos vereség lett.

Összegzés

Nagyon jól kezdtük a mérkőzést. Volt lendülete a játéknak, felnéztünk, lőttük a labdát előre. Sok könnyű kosarat tudtunk szerezni. Védekezésben is jó dolgokat csináltunk. Sajnos butaságokat is, aminek az lett a következménye, hogy Domi ki is pontozódott. Az első három negyedben jól játszottunk, a 4. negyedben, viszont mint ha leoltották volna a villanyt, és amit addig jól csináltunk, mindent elfelejtettünk. Nem tudtunk kosarat szerezni 5 percen keresztül. Az ellenfél pedig felzárkózott, és át is vette a vezetést. Az utolsó másodpercben még sikerült pontot szereznünk, de már csak arra volt elég, hogy 55-53-ra szépítsünk. Ilyen mérkőzésből is sok lesz még, meg kell tanulni a srácoknak végig koncentrálni, és a kiélezett végjátékban is oda figyelni. Nem szabad semekkora előnynél kiengedni. Tanulunk ebből is, és készülünk tovább!

Hasonló tartalmak

 • Hosszú hétvége van mögöttünk, amelyet egy szerdai Kőbánya elleni rangadó és egy hétvégi Országos forduló követ. Mindenkire nagy szükség lesz, hiszen 8 nap alatt 5 meccset játszunk, amely…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-25 Kezdés: 11:00

 • Ellenfelünknek gratulálok a kemény játékhoz, de magunknak is győzelemhez. Tanulásgos lesz remélem a mérkőzés fegyelem és figyelem szempontjából. Szülőknek köszönjük a szurkolást!

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 16:30

 • Lassan kezdtünk, de sikerült felpörögni, melegítésünket komolyabban kell vennünk, a védő teljesítmény azonban megsüvegelendő!

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 12:00