Fájó vereség

Helyszín: Simon János Sportcsarnok

Játékvezetők: Gruber Nikolett, Szőts Dávid

Nézők száma: 20

Mérkőzés időpontja: 2021-09-12 09:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
DMTK 14 12 12 19 57
Óbudai Kaszások U16 11 14 11 11 47

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások: Balogh 13, Patrik-Pirk 8, Zádor 2, Michel 4, Herbák,
Cs: Kiss 9/9 ,Lontay 6, Goór, Pusztai, Seres 2, Lakatos, Beke 3/3

1. félidő

Kulcs mérkőzéssel zártuk a tornát,hiszen aki itt nyert az tovább jut a következő országos selejtezőbe a vesztes pedig a Regionális Bajnokságban folytathatja. A tét és a korai kezdés rányomta a mérkőzésre a bélyegét. Nagy elánnal,de sok hibával kezdtünk neki a mérkőzésnek. Hiába dolgoztunk ki tiszta helyzeteket,azokat sorra hagytuk ki. Védekezésben a kizárással mint oly sokszor most is meggyűlt a bajunk. Szinte kivétel nélkül 2-3 szándékból kaptunk kosarakat ami nagyon megnehezitette a helyzetünket.

2. félidő

A harmadik negyedben az eddig sem sziporkázó támadó játékunk még inkább megállt. Ez egyrészt annak volt köszönhető,hogy a csapat egyik motorja Patrik-Pirk nem egészen 3 perc alatt beütötte 4-5 faultját, másrészt az ő kiválása után szinte kivétel nélkül mindenki csak tologatta tovább a labdát a másiknak,figuráinkat fegyelmezetlenül logika nélkül bontottuk meg és rosszabbnál rosszabb dobásokat vállaltunk el. A negyedik negyedben teljesen elfogyott az erő és nem egy demoralizáló utolsó másodperces kosárral ellenfelünk egy masszív 10 pontos előnyt alakított ki amit sikerült a mérkőzés végéig megtartania.

Összegzés

Ennek a mérkőzésnek is ámbár vereség lett a vége,de itt végre elejétől a végéig küzdött a csapat és egymást biztatta mindenki. Fizikai és kondi beli különbségeket szívvel és küzdéssel kompenzáltuk aminek majdnem meglett az eredménye. Bár a sportban nincs helye a Ha kezdetű mondatoknak,de az szent meggyőződésem ,ha az első félidőben jobb % tudtunk volna dobni és huzamosabb ideig legalább 2 játékos tudott volna dominálni akkor teljesen más eredmény született volna.

Hasonló tartalmak

  • Majdnem 2 hónapig nem játszottunk a serdülő bajnokságban, vártuk a fordulót! Persze addig se ültünk tétlenül, mert volt min javítanunk és az utóbbi időszak ilyen szempontból nagyon jól sikerült. A kadett korosztályban vitézkedve nagyon hasznos tapasztalatokat gyűjtöttünk és úgy érzem, ez most megtérült.

    A kaposvári együttes fizikailag…

  • A végeredmény 63 – 57 oda. Az idei szezon legjobb játéka volt ez, de még messze van az a szint amit szeretnénk elérni. Daru ismét húzó ember volt…

    Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

    Időpont: 2023-11-27 Kezdés: 19:10