Fantasztikus fordítás

Gyermek (női)

Helyszín: Tüske csarnok – 2. terem

Játékvezetők: Bujtor Péter, Hőgerl Bence

Nézők száma: 40

Mérkőzés időpontja: 2019-03-31 16:30:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
Honvéd-SzSE 19 17 6 13 4 59
Kaszás Girls 7 19 8 5 21 60

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Kaszás Girls: Csocsán, Csonka 1, Mahmoud 3, CSICSVÁRI 10/3, Bobvos 2, Bene 3, ROMPOS 2, Krajcsovich 1, Henglár 3, Babay-B. 7, Sterbenz, CZIRKOS 28

1. félidő

Többször találkoztunk már a Honvéddal mindig kiélezett szoros csatákat hozott. Legutóbb kettő ponttal tudtunk nyerni, egy a végén dobott kosárral.
Ezúttal mi dupláztunk, ráadásul az előző mérkőzésen nagyon sok energiát adtunk ki magunkból. A honvédos fiúk gyorsan, nagyobb sebeséggel játszottak. Mi fásultak tompák voltunk. Nagyon sok figyelmi hibát követtünk el, amit azonnal büntettek. Legutóbbi egymáselleni mérkőzésünkhöz hasonlóan most is 10 pontos hátrányba kerültünk.
A második negyedünk is nagyon sok hibával játszott. Keményen megdolgoztunk minden kosárért, de azon nyomban vissza is kaptuk ezeket a túloldalt. Egy kis figyelmetlenség és máris visszaállították a különbséget.

2. félidő

Idei egyik legjobb büntetőzésünkkel, közelítettünk picit hozzájuk.
Kicsit összébb szedtük magunkat a harmadik negyedre, csökkentettük a nem kikényszerített hibáinkat. Védekezésben jobban fogtuk az embereinket. Támadásban azonban nem volt meg az átütő erő. 16 pontos hátrányba kerültünk.
Védekezésünkön akartunk csavarni egyet a negyedik negyedben, mert abban biztos voltam hogy fogunk tudni 20 pontot szerezni. Egyszerűen nem engedhettük meg hogy minden kosarunkra válaszoljanak.
Folyamatosan dolgoztuk le a különbséget, nem kaptunk mezőnykosarat a negyedben, csak büntetőkből tudtak pontot szerezni. A negyed első felében futottunk egy 10-0-át. A 7-ik percben egy Zelma hárompontossal 1 pontra jöttünk fel, majd a nyolcadik elején már mi vezettünk. Innen két büntetővel fordítottak. A végén mínusz egy pontról, a múltkorihoz hasonlóan megint Panka döntötte el a meccset, 3-4 másodperccel a vége előtt.

Összegzés

Talán tanultunk az előző meccs hajrájából és most időben gyújtottuk be a rakétákat. Mínusz 16-ról nem kis teljesítmény megfordítani egy mérkőzést. A győzelem kulcsa az volt, hogy az első félidő rengeteg apró hibáját, redukáltuk, nem adtunk ajándék kosarat.
Nem játszottunk ma jól, nem mentek a dobások, a második meccsre már fáradtak is voltunk. Ezért még inkább büszke vagyok rá, hogy egy percig se adtuk fel, hanem végig küzdöttünk, aminek meglett az eredménye.
Mind a két csapat megérdemelte a győzelmet, le a kalappal a Honvédos srácok előtt ők is hatalmasat küzdöttek! Most nekünk jött ki jobban a lépés de ne felejtsük el, hogy bármikor megtörténhet az, hogy mi vagyunk a másik oldalon!
Maradtunk a C csoportban, a következő fordulóban újra találkozunk a Csatával, készülünk és várjuk, hogy vissza tudjunk vágni!
Hajrá Kaszások!!!

Hasonló tartalmak

 • Serdülő csapatunk jelentősebb változáson ment keresztül a tavalyi évhez képest, sok fiatal játékos csatlakozott és többen távoztak csapatunkból. Ennek fényében kezdtük meg az augusztus felkészülést. A célunk a selejtezőig egy olyan egységes harcias csapat kialakítása, ahol egy csapatként küzdve sikerrel vehetjük az első „akadályt” és be tudunk…

 • Nagyon fiatal junior csapatunkkal szerettük volna azt a célt elérni, hogy bejussunk az országos főtáblára, de erre még jelenleg nem álltunk készen. Három mérkőzést játszhattunk ezen a hétvégén, ahol az erőviszonyokat ismerve tudtuk, hogy az első szombathely elleni mérkőzésen nagy esélyünk van győzni. Sajnos a mérkőzésen rengeteg…

 • Még két nappal a hétvége előtt sem alakult valami kecsegtetően az állapotunk; a fél csapatunk betegséggel küszködött. Végül majdnem teljes kerettel, de azt nem mondhatnám, hogy 100%-os állapotban utaztunk a szegedi selejtezőnkre.

  Szerettünk volna olyan teljesítményt nyújtani, hogy a felsőházba jussunk - a legjobbak közé. Úgy érzem,…

 • Szeptemberben már második sejetező procedúráján is túljutott az U18-as gárda, ahol sikeres szereplésünknek köszönhetően kivívtuk az Országos Bajnokságban való részvételt.

   

  Szombat reggeli indulás, és egy OSE elleni derbi várt ránk Szombathelyen, mint első megmérettetés.

  A mérkőzést részünkről hullámzó első negyed, és nagyon hatékony második jellemezte, ennek…