Fáradtan…

Helyszín: B. Nagy Pál (Véső úti) Sportcsarnok (5000 Szolnok

Játékvezetők: Pál-Szabó Sándor János, Fenyvesi Zénó

Nézők száma: 0

Mérkőzés időpontja: 2021-05-01 17:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Szegedi KE/A 26 14 19 15 74
Óbudai Kaszások U14 Leány 17 15 14 19 65

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások: BABAY-B. 10, CZIRKOS 30, Horváth H, Horváth A., MAHMOUD 8/3, Csicsvári 2, Csocsán 3/3, Kronavetter 7, Bobvos, Bene 2, Sterbenz 3 , Kerékgyártó

1. félidő

Először is szeretném megköszönni mind a 3 csoportellenfelünknek, hogy sportszerűen belementek abba, hogy egy fél órával toljuk a kezdést.
Sajnos a pihenés így is kevés volt, és itt inkább a szövetség felé tenném fel azt a költői kérdést, hogy volt e már valaha olyan, hogy egy U14-es, A döntőért menő tornán, nem volt csúszás? Miért 1 óra 45 perc ráhagyással játszanak a csapatok? Ezt a hétvégét mind a négy csapat erre szánja, miért kell összezsúfolni a programot? És minden ilyen utánpótlás fordulón ugyanezekkel a problémákkal találkoznak a csapatok évek óta…

Ólomlábakon mozogtunk, fejben tompák voltunk, nem tudtunk felpörögni. Mint kés a vajon úgy rohant át rajtunk a Szeged első ötöse. A 17 dobott pontunk nem rossz, de 26-ot semmilyen körülmények közt nem lehet kapni. Lili 4 faultot ütött be, ami szintén nem segített.
Reméltem, hogy a második ötösünk kicsit, jobban pörög, de most ez nem jött be. 13 pontos előnyre tett szert a Szeged, amit végül 8-ra tudtunk lefaragni.

2. félidő

Voltunk már rosszabb helyzetbe is idén, ahhoz, hogy megtudjuk fordítani a mecset mindenféleképp javítanunk kellett a lepattanózásunkon. mert az valami kritikán aluli volt.

Nem úgy folytatódott a mérkőzés ahogy szerettük volna, nem tudtunk átlépni fáradtságunkon, nem tudtunk átlendülni a holtponton. Sokszor úgy néztünk ki a pályán, mint akik saját hullájukat vonszolják. Erre rátett még egy lapáttal, hogy a kékmezesek kőkeményen letámadtak, agresszivitásuk pedig ma kifizetődött. 17 pontos előnybe is kerültek a harmadik negyedben.

A negyedik negyedbe kipontozódott ellenfelünk legjobbja, akivel nem igazán tudtunk mit kezdeni védekezésben, ez egy minimális lendületet adott, amivel be tudtunk jönni 10 pont alá, de nem volt erőnk megfordítani a mérkőzést.

Összegzés

A legnehezebb sorsolást, kaptuk. Kezdésnek a hazai csapat, utána pedig minimális pihenővel jött a következő meccs. Lehet ha az első meccset behúzzuk bekerülünk egy olyan lelki állapotba, hogy nincs fáradtság, nincs fájdalom és megcsináljuk. De ez nem jött össze. Az egetverően nagy küzdés elmaradt tőlünk, de a heti 3-4-szer 1 óra edzéssel, nem bírtuk ezt a terhelést. Ha hozzátesszük, hogy mindössze 21 lepattanót szereztünk a mérkőzésen és pocsékul büntetőztünk, még egész jól is néz ki az a 9 pontos különbség… Ezen változtatni kell majd.

Hasonló tartalmak

  • Majdnem 2 hónapig nem játszottunk a serdülő bajnokságban, vártuk a fordulót! Persze addig se ültünk tétlenül, mert volt min javítanunk és az utóbbi időszak ilyen szempontból nagyon jól sikerült. A kadett korosztályban vitézkedve nagyon hasznos tapasztalatokat gyűjtöttünk és úgy érzem, ez most megtérült.

    A kaposvári együttes fizikailag…

  • A végeredmény 63 – 57 oda. Az idei szezon legjobb játéka volt ez, de még messze van az a szint amit szeretnénk elérni. Daru ismét húzó ember volt…

    Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

    Időpont: 2023-11-27 Kezdés: 19:10