Faultproblémákkal együtt is sikerült nyerni

Junior (ffi)

Helyszín: Herman Ottó Ált. Isk.

Játékvezetők: Krékity Kornél, Magda János

Nézők száma: 30

Mérkőzés időpontja: 2019-03-26 20:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Budaörs 15 14 18 20 67
Junior (ffi) 15 16 28 13 72

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások: HEGEDŰS 21, Kosztricz 8, Gálfalvi, Bai 3, CHABOT 15, Molnár 8, Korkin 5, SZOBOSZLAI 9, Felfalusi 2, Sebők 2.

1. félidő

Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, elhúztunk 8-0-ra az első néhány percben, majd hagytuk ellenfelünket felzárkózni. Kezdeti sikereinket mindenképpen védekezésnek köszönhetjük, elsősorban egyéni védekezésben jeleskedtünk, illetve a támadásunknak is nagyon jó lendülete volt. Sajnos már az első negyedben elkezdődtek a fault problémáink, a jegyzőkönyvben 2 kulcsjátékosunk neve mellet is 2-2 fault szerepelt. A második negyedben egyik gárda sem tudott meglépni egymástól, és a faultproblémák miatt egy kicsit energiatakarékosabb védekezést választottunk, amivel ugyan előnyt nem tudtunk szerezni, de jól tartottuk magunkat. A félidőben 2 ponttal vezettünk.

2. félidő

A 3. negyedre agresszívabb védekezésre váltottunk, és terveinknek megfelelően egy remek negyedet hoztunk, 28 pontot dobtunk ellenfelünk 18 pontjával szemben. Védekezésünk mellett támadásban a labdajáratásunk remek volt, és 1-1-einket határozottan és keményen végeztük, emellett pedig a büntetőket is egészen jól értékesítettük. Ahogy már előző meccseinken is előfordult, ma sem maradhatott el az izgalmas végjáték. A budaörsi csapat visszajött a meccsbe, 2 pontra sikerült feljönniük néhány perccel a meccs vége előtt, azonban egy nagyon fontos 3-as után tovább tudtunk dominálni és sikerült behúzni a győzelmet.

Összegzés

Nagyon büszkék vagyunk a csapatunkra, nehéz meccs volt és mégis sikerült szinte végig uralnunk a mérkőzést és behúznunk 3. zsinórban szerzett győzelmünket. Érezzük a csapatunkon, hogy egyre jobban látszódik az összeszokottság, és az egész éves belefektetett munka eredménye. Mentális erőben is nagyon sokat fejlődünk, ez már a sokadik olyan meccsünk, amikor a szoros végjátékból mi jövünk ki győztesen. Gratulálunk a jó mérkőzéshez és további sok sikert kívánunk a Budaörsnek a továbbiakban!

Hasonló tartalmak

 • Most több meghatározó játékosunkat is nélkülöznünk kellett, de ez egyben jó kínálkozó lehetőség volt mindenkinek, aki ott lehetett! Sajnálom, hogy a kitűzött apróbb céljainkat sem értük el – a hitetlenségünk miatt semmi sem jött össze. Semmilyen ellenállást nem tanúsítottunk.

  Vasárnap sokkal értékelhetőbb mérkőzést játszottunk. A meccs nagyobb…

 • Az első három negyed játéka gratulációt érdemel, nagyon markáns teljesítményt nyújtottunk védekezésben, a támadó oldalon mutatott 40% os távoli dobások pedig extra, kár az utolsó negyedért!

  Bajnokság: U20 Nemzeti Bajnokság

  Időpont: 2023-03-19 Kezdés: 19:15

 • Hatalmas gratuláció a srácoknak, nagyon mélyről jöttünk fel a harmadik negyedben. Ki kell emelnem egy játékost, Marossy Barni közel egy év után tért vissza sérülésből, ezen a mérkőzésen…

  Bajnokság: Országos Junior Bajnokság

  Időpont: 2023-03-19 Kezdés: 10:00

 • Fiatal csapatunkra ismét komoly megmérettetés várt. A Budapest Basket hazai pályán is megvert minket, ráadásul igen meggyőző fölénnyel. Idegenben sem lehettek tehát merész elvárásaink. A célunk továbbra is…

  Bajnokság: Regionális Kadett Bajnokság

  Időpont: 2023-03-19 Kezdés: 15:30