Faultproblémákkal együtt is sikerült nyerni

Junior (ffi)

Helyszín: Herman Ottó Ált. Isk.

Játékvezetők: Krékity Kornél, Magda János

Nézők száma: 30

Mérkőzés időpontja: 2019-03-26 20:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Budaörs 15 14 18 20 67
Junior (ffi) 15 16 28 13 72

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások: HEGEDŰS 21, Kosztricz 8, Gálfalvi, Bai 3, CHABOT 15, Molnár 8, Korkin 5, SZOBOSZLAI 9, Felfalusi 2, Sebők 2.

1. félidő

Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, elhúztunk 8-0-ra az első néhány percben, majd hagytuk ellenfelünket felzárkózni. Kezdeti sikereinket mindenképpen védekezésnek köszönhetjük, elsősorban egyéni védekezésben jeleskedtünk, illetve a támadásunknak is nagyon jó lendülete volt. Sajnos már az első negyedben elkezdődtek a fault problémáink, a jegyzőkönyvben 2 kulcsjátékosunk neve mellet is 2-2 fault szerepelt. A második negyedben egyik gárda sem tudott meglépni egymástól, és a faultproblémák miatt egy kicsit energiatakarékosabb védekezést választottunk, amivel ugyan előnyt nem tudtunk szerezni, de jól tartottuk magunkat. A félidőben 2 ponttal vezettünk.

2. félidő

A 3. negyedre agresszívabb védekezésre váltottunk, és terveinknek megfelelően egy remek negyedet hoztunk, 28 pontot dobtunk ellenfelünk 18 pontjával szemben. Védekezésünk mellett támadásban a labdajáratásunk remek volt, és 1-1-einket határozottan és keményen végeztük, emellett pedig a büntetőket is egészen jól értékesítettük. Ahogy már előző meccseinken is előfordult, ma sem maradhatott el az izgalmas végjáték. A budaörsi csapat visszajött a meccsbe, 2 pontra sikerült feljönniük néhány perccel a meccs vége előtt, azonban egy nagyon fontos 3-as után tovább tudtunk dominálni és sikerült behúzni a győzelmet.

Összegzés

Nagyon büszkék vagyunk a csapatunkra, nehéz meccs volt és mégis sikerült szinte végig uralnunk a mérkőzést és behúznunk 3. zsinórban szerzett győzelmünket. Érezzük a csapatunkon, hogy egyre jobban látszódik az összeszokottság, és az egész éves belefektetett munka eredménye. Mentális erőben is nagyon sokat fejlődünk, ez már a sokadik olyan meccsünk, amikor a szoros végjátékból mi jövünk ki győztesen. Gratulálunk a jó mérkőzéshez és további sok sikert kívánunk a Budaörsnek a továbbiakban!

Hasonló tartalmak

 • Az összeszedettebb teljesítmény produkáló budaörsiek megérdemelt sikert arattak az ezúttal fáradtnak, enerváltnak tűnő óbudaiak felett.

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2022-05-04 Kezdés: 18:00

 • Védő oldalon dicséret illeti a lányokat, mert az első negyedet leszámítva végig 1 kosáron tartottuk az ellenfelünket, viszont a támadó oldalon megint nagyon sok ziccert hagytunk ki amik…

  Bajnokság: U12 Budapesti Régió

  Időpont: 2022-04-30 Kezdés: 12:00

 • Ízelítőt kaptunk abból, hogy egy komolyabb szinten játszó csapat, könyörtelenül kihasználja a hibáinkat, ha mi nem vagyunk elég figyelmesek és koncentráltak. Megtapasztaltuk milyen az mikor, ha nem hajlítjuk…

  Bajnokság: U12 Budapesti Régió

  Időpont: 2022-04-30 Kezdés: 13:20

 • Nagyjából a maximumot hoztuk ki ebből a meccsből, jó mérkőzést játszottunk, így elégedettek lehetünk. Jó lett volna védekezésben nyomást helyezni az ellenfélre, letámadni, de 6-7 játékossal ez nem…

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2022-05-01 Kezdés: 18:00