Faultproblémákkal együtt is sikerült nyerni

Junior (ffi)

Helyszín: Herman Ottó Ált. Isk.

Játékvezetők: Krékity Kornél, Magda János

Nézők száma: 30

Mérkőzés időpontja: 2019-03-26 20:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Budaörs 15 14 18 20 67
Junior (ffi) 15 16 28 13 72

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások: HEGEDŰS 21, Kosztricz 8, Gálfalvi, Bai 3, CHABOT 15, Molnár 8, Korkin 5, SZOBOSZLAI 9, Felfalusi 2, Sebők 2.

1. félidő

Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, elhúztunk 8-0-ra az első néhány percben, majd hagytuk ellenfelünket felzárkózni. Kezdeti sikereinket mindenképpen védekezésnek köszönhetjük, elsősorban egyéni védekezésben jeleskedtünk, illetve a támadásunknak is nagyon jó lendülete volt. Sajnos már az első negyedben elkezdődtek a fault problémáink, a jegyzőkönyvben 2 kulcsjátékosunk neve mellet is 2-2 fault szerepelt. A második negyedben egyik gárda sem tudott meglépni egymástól, és a faultproblémák miatt egy kicsit energiatakarékosabb védekezést választottunk, amivel ugyan előnyt nem tudtunk szerezni, de jól tartottuk magunkat. A félidőben 2 ponttal vezettünk.

2. félidő

A 3. negyedre agresszívabb védekezésre váltottunk, és terveinknek megfelelően egy remek negyedet hoztunk, 28 pontot dobtunk ellenfelünk 18 pontjával szemben. Védekezésünk mellett támadásban a labdajáratásunk remek volt, és 1-1-einket határozottan és keményen végeztük, emellett pedig a büntetőket is egészen jól értékesítettük. Ahogy már előző meccseinken is előfordult, ma sem maradhatott el az izgalmas végjáték. A budaörsi csapat visszajött a meccsbe, 2 pontra sikerült feljönniük néhány perccel a meccs vége előtt, azonban egy nagyon fontos 3-as után tovább tudtunk dominálni és sikerült behúzni a győzelmet.

Összegzés

Nagyon büszkék vagyunk a csapatunkra, nehéz meccs volt és mégis sikerült szinte végig uralnunk a mérkőzést és behúznunk 3. zsinórban szerzett győzelmünket. Érezzük a csapatunkon, hogy egyre jobban látszódik az összeszokottság, és az egész éves belefektetett munka eredménye. Mentális erőben is nagyon sokat fejlődünk, ez már a sokadik olyan meccsünk, amikor a szoros végjátékból mi jövünk ki győztesen. Gratulálunk a jó mérkőzéshez és további sok sikert kívánunk a Budaörsnek a továbbiakban!

Hasonló tartalmak

 • Serdülő csapatunk jelentősebb változáson ment keresztül a tavalyi évhez képest, sok fiatal játékos csatlakozott és többen távoztak csapatunkból. Ennek fényében kezdtük meg az augusztus felkészülést. A célunk a selejtezőig egy olyan egységes harcias csapat kialakítása, ahol egy csapatként küzdve sikerrel vehetjük az első „akadályt” és be tudunk…

 • Nagyon fiatal junior csapatunkkal szerettük volna azt a célt elérni, hogy bejussunk az országos főtáblára, de erre még jelenleg nem álltunk készen. Három mérkőzést játszhattunk ezen a hétvégén, ahol az erőviszonyokat ismerve tudtuk, hogy az első szombathely elleni mérkőzésen nagy esélyünk van győzni. Sajnos a mérkőzésen rengeteg…

 • Még két nappal a hétvége előtt sem alakult valami kecsegtetően az állapotunk; a fél csapatunk betegséggel küszködött. Végül majdnem teljes kerettel, de azt nem mondhatnám, hogy 100%-os állapotban utaztunk a szegedi selejtezőnkre.

  Szerettünk volna olyan teljesítményt nyújtani, hogy a felsőházba jussunk - a legjobbak közé. Úgy érzem,…

 • Szeptemberben már második sejetező procedúráján is túljutott az U18-as gárda, ahol sikeres szereplésünknek köszönhetően kivívtuk az Országos Bajnokságban való részvételt.

   

  Szombat reggeli indulás, és egy OSE elleni derbi várt ránk Szombathelyen, mint első megmérettetés.

  A mérkőzést részünkről hullámzó első negyed, és nagyon hatékony második jellemezte, ennek…