Fegyelmezettség és agresszivitás, újabb győzelem

Junior (ffi)

Helyszín: Kaszások csarnok

Játékvezetők: Gombos Ádám

Nézők száma: 30

Mérkőzés időpontja: 2018-10-14 17:30:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Kiss Lenke KA/B 14 10 6 9 39
Junior (ffi) 22 21 32 31 106

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások: Kosztricz 14, HEGEDŰS 15, Chabot 8, GÁLFALVI 14, SIMON 17, Bai 4, Sebők 4, KORKIN 18, Finna 2, Jávorszky 7, Kovács 7.

1. félidő

Kemény védekezésünk és gyors támadójátékunk hamar kisebb előnyhöz juttatott minket. Első félidőben még igaz lassabban, mint a második félidőben, de előnyünk folyamatosan gyarapodott. Felállt védelem ellen a jó helyezkedésünk és az önzetlen betörések utáni kiosztások sok jó dobóhelyzethez vezetett, amit többnyire jól ki is használtunk. A félidőben megnyugtató 19 pontos előnnyel fordultunk.

2. félidő

A második félidőben jó védekezésünk megmaradt és talán ellenfelünk fáradtabbá vált. Ez felgyorsította az előnyünk növekedését. Ellenfelünknek ebben a félidőben 15 pontot engedtünk dobni, mi pedig sok könnyű kosarat szereztünk, és így a mérkőzés végkimenetele egyértelművé vált.

Összegzés

A fiúk a labda feldobásától kezdve gőzerővel törekedtek arra, hogy amit a mérkőzés előtt megbeszéltünk azt véghez is vigyék. Kértünk nagyon agresszív védekezést, és felszántottuk a pályát. Kértünk javulást az előző meccseinkhez képest a kizárásokban a lepattanó-harcoknál, és sikeresebbek voltunk. Kértünk taktikai fegyelmezettséget támadójátékban, és szervezetten kosárlabdáztunk. Büszkék vagyunk a csapatunk produkciójára. Nagy örömmel tapasztaltuk, hogy minden játékosunk pozitív mutatóval végezte a meccset és hozzá tudott tenni a csapat győzelméhez. Alig várjuk, hogy a következő 2 hétben nagyon kemény edzésmunkával felkészüljünk a következő mérkőzésünkre a Zsíros Akadémia ellen.

Hasonló tartalmak

  • Egy 4 csapatos Basket Girls tornára kaptunk meghívást, ami nagyon jó gyakorlási és tapasztalat szerzési lehetőségnek bizonyult a következő kenguru fordulóig.

    Pár nappal a torna előtt lemondta a programot a pécsi csapat, majd alap embereink közül hárman betegek lettek. Fiatalokkal egészítettük ki a csapatot, mert lemondani nem…

  • Előzetesen számítani lehetett arra, hogy a DEAC ellen egy újabb izgalmas – megjósolhatatlan végkimenetelű mérkőzés vár ránk, de a hazai pálya inkább a debreceniek esélyét növelte. Ennek megfelelően kezdődött az összecsapás és a hazai csapat magabiztosan, lendületesen és agresszívan kezdett. Eltelt egy kis idő, mire felvettük a…

  • U12 Fiú
  • Gratulálok a csapatnak a győzelemhez, igaz versenysport szempontból sok értelme nem volt az összecsapásnak, de gyakorlásnak és önbizalomszerzésnek hasznos volt, illetve örültem, hogy a srácok végig komolyan vették…

    Bajnokság: U12 Budapesti Régió

    Időpont: 2024-03-24 Kezdés: 16:00