Fejlődünk!

Helyszín: Lázár Ervin Általános Iskola Tornaterme

Játékvezetők: Konta Csanád, Szabó II. Péter

Nézők száma: 40

Mérkőzés időpontja: 2019-11-09 09:00:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
Kölökös Lányok 0 4 3 0 2 9
U12 Békási Kaszások 11 9 6 2 10 38

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Békási Kaszások: nincs megadva

1. félidő

Első mérkőzésünket a Kölökös Lányok ellen játszottuk. A jó bemelegítésnek köszönhető a jó kezdés.
Közel védekeztünk és labdákat tudtunk szerezni, amikből könnyű kosarakat tudtunk szerezni. Mindenki figyelt, hogy hogyan is kell védekezni, kezek a passzsávban. Az első negyedben nem engedtünk kosarat dobni az ellenfélnek, míg mi 11 pontot dobtunk. Második negyedben is folytattuk tovább, egy két hiba belecsúszott itt is, sajnos a befejezésekre nem figyeltünk oda.

2. félidő

Elkezdtünk kapkodni feleslegesen. Kértem, hogy azt játsszuk, amit edzésen gyakorlunk. Nem sikerült megvalósítani, nem értem miért… Pedig edzésen megtudtuk csinálni. A harmadik negyedben a pontgyártás leállt, és csak 2 pontot tudtunk dobni. Negyedik negyedben sem sikerült megvalósítani a játékot, de a közeli védekezésnek és a pontos passzoknak köszönhetően 10 pontot tudtunk dobni. Így a végeredmény 38-9 lett.

Összegzés

Nem az eredmény számít. De ezen a mérkőzésen sokkal több pontot tudtunk volna dobni, ha a befejezésekre odafigyelünk. Védekezésünk rendben volt, kezdjük érteni, hogy hogyan is kell, és miért így kell. Amikor passzsávban volt a kezünk szinte mindig labdát szereztünk. Ami miatt szomorú vagyok, az az, hogy nem sikerült megcsinálni amit kértem. Sajnos volt, hogy meg se próbáltuk. Amit edzésen gyakorlunk azt azért tesszük, hogy a mérkőzésen bemutassuk, alkalmazzuk. Edzünk tovább, kijavítjuk, pontosítjuk a hibákat, és a következő mérkőzésen már megfogjuk csinálni. Paár Ákosnak szeretnék gratulálni az U12-es Bajnokságban való bemutatkozásáért, nagyon bátra játszott a nála 2 évvel idősebbek ellen, csak így tovább! Gratulálok srácok a győzelemhez!!! Hajrá Kaszások!!!

Hasonló tartalmak

  • A legutóbbi fordulóban sikerült megszereznünk első győzelmünket a Honvéd/B csapata ellen, bár mindkét oldalon hiányzott több kulcsjátékos is! Most is több játékosunk segítette a bajnokságban előrébb jutó U14-es csapatunkat, ellenfelünk viszont „nagyot nőtt” és az eddigi legerősebb keretével vágott neki az utolsó fordulónak. Nagy meglepetés nem született,…