Felébredtünk teljesen

Helyszín: Lázár Ervin Általános Iskola Tornaterme

Játékvezetők: Konta Csanád, Szabó II. Péter

Nézők száma: 40

Mérkőzés időpontja: 2019-11-09 10:20:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
Józsefvárosi KC 2 2 5 7 8 24
U12 Békási Kaszások 8 21 5 12 10 56

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Békási Kaszások: nincs megadva

1. félidő

Második mérkőzésünket a Józsefvárosi KC csapata ellen játszottuk. Rövid pihenő után következett ez a mérkőzés. A bemelegítés nem úgy sikerült ahogyan én azt elképzeltem. Meg is látszódott a kezdésen. Szerencsére hamar észbe kaptunk, és folytattuk azt, amit az előző mérkőzésen csináltunk.
Szoros védekezés, könnyű labdaszerzés, gyors kosárszerzés. Második negyedben beindult a pontgyártás. 21 pontot szereztünk ebben a negyedben. Köszönhetően a kemény védekezésnek, és pontos passzoknak. Indultunk a széleken, és dobtuk a pontokat.

2. félidő

Mérkőzés elején kértem már, hogy amit előző mérkőzésen nem tudtunk megcsinálni azt most csináljuk meg. Álljunk fel ötszögbe és játszunk. Sikerült párszor megcsinálni, de még mindig nem a legprecízebben. Kezdtünk fáradni, és ez meg is látszódott a befejezéseknél. Megint a dobások végére nem figyeltünk oda eléggé. Védekezésben is kezdtünk lemaradni, így ellenfelünk könnyű kosarakat tudott dobni. 22 pontot dobtunk ebben a félidőben. A végeredmény 24-56 lett a javunkra.

Összegzés

Az első forduló óta sokat fejlődtünk. Ez a mai mérkőzéseken meg is látszódott. Kezdjük érteni mit, miért kell csinálni. A játékot nem sikerült még megcsinálnunk teljes egészében. Voltak nagyon jó megmozdulások, amiket észrevettünk, és pontra tudtuk váltani. A lepattanókért végre elkezdtünk menni, és le is szedtük azokat, bár sokszor megint csak néztük ahogyan az ellenfél szedi le. A védekezés itt is jól ment kisebb hibákkal, a végére pedig már a fáradtság is közbe szólt.
Szeretnék Czirkos Ákosnak is gratulálni a sikeres bemutatkozásáért, nagyon bátran szállt be ő is a mérkőzésbe, és 7 pontig meg sem állt, csak így tovább!
Az első forduló óta úgy gondolom, és remélem, hogy így is van, a srácok elkezdtek keményen dolgozni. Tudjuk, hogy mi cél, és mit kell megtenni érte. Sok edzés van még előttünk, sok mérkőzés, de jó úton haladunk. Gratulálok srácok a második győzelemhez is, csak így tovább!
HAJRÁ KASZÁSOK!!!

Hasonló tartalmak

 • Nagyon vegyesek az érzések ezután a győzelem után. Az eredmény nem mutatja, de nagyon megszenvedtünk ezért a győzelemért. Nagyon amatőr hibákkal tartottunk partiba ellenfelünket, akik köszönték is a…

  Bajnokság: U20 Nemzeti Bajnokság

  Időpont: 2021-10-17 Kezdés: 16:00

 • Csak ismételni tudom önmagam. A csapat nagy részének technikailag rengeteget kell fejlődnie védekezésben és támadásban is. Az alapokhoz vissza kell nyúlni és újra lefektetni azokat.

  Bajnokság: Országos Serdülő Bajnokság

  Időpont: 2021-10-16 Kezdés: 17:00

 • Két-három játékos jó játéka kevés egy serdülő alapszakasz mérkőzés megnyeréséhez. Az alapoktól kell elkezdeni az építkezést. A játék minden szegmensében fejlődnünk kell.

  Bajnokság: Országos Serdülő Bajnokság

  Időpont: 2021-10-16 Kezdés: 12:30