Felébredtünk teljesen

Helyszín: Lázár Ervin Általános Iskola Tornaterme

Játékvezetők: Konta Csanád, Szabó II. Péter

Nézők száma: 40

Mérkőzés időpontja: 2019-11-09 10:20:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
Józsefvárosi KC 2 2 5 7 8 24
U12 Békási Kaszások 8 21 5 12 10 56

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Békási Kaszások: nincs megadva

1. félidő

Második mérkőzésünket a Józsefvárosi KC csapata ellen játszottuk. Rövid pihenő után következett ez a mérkőzés. A bemelegítés nem úgy sikerült ahogyan én azt elképzeltem. Meg is látszódott a kezdésen. Szerencsére hamar észbe kaptunk, és folytattuk azt, amit az előző mérkőzésen csináltunk.
Szoros védekezés, könnyű labdaszerzés, gyors kosárszerzés. Második negyedben beindult a pontgyártás. 21 pontot szereztünk ebben a negyedben. Köszönhetően a kemény védekezésnek, és pontos passzoknak. Indultunk a széleken, és dobtuk a pontokat.

2. félidő

Mérkőzés elején kértem már, hogy amit előző mérkőzésen nem tudtunk megcsinálni azt most csináljuk meg. Álljunk fel ötszögbe és játszunk. Sikerült párszor megcsinálni, de még mindig nem a legprecízebben. Kezdtünk fáradni, és ez meg is látszódott a befejezéseknél. Megint a dobások végére nem figyeltünk oda eléggé. Védekezésben is kezdtünk lemaradni, így ellenfelünk könnyű kosarakat tudott dobni. 22 pontot dobtunk ebben a félidőben. A végeredmény 24-56 lett a javunkra.

Összegzés

Az első forduló óta sokat fejlődtünk. Ez a mai mérkőzéseken meg is látszódott. Kezdjük érteni mit, miért kell csinálni. A játékot nem sikerült még megcsinálnunk teljes egészében. Voltak nagyon jó megmozdulások, amiket észrevettünk, és pontra tudtuk váltani. A lepattanókért végre elkezdtünk menni, és le is szedtük azokat, bár sokszor megint csak néztük ahogyan az ellenfél szedi le. A védekezés itt is jól ment kisebb hibákkal, a végére pedig már a fáradtság is közbe szólt.
Szeretnék Czirkos Ákosnak is gratulálni a sikeres bemutatkozásáért, nagyon bátran szállt be ő is a mérkőzésbe, és 7 pontig meg sem állt, csak így tovább!
Az első forduló óta úgy gondolom, és remélem, hogy így is van, a srácok elkezdtek keményen dolgozni. Tudjuk, hogy mi cél, és mit kell megtenni érte. Sok edzés van még előttünk, sok mérkőzés, de jó úton haladunk. Gratulálok srácok a második győzelemhez is, csak így tovább!
HAJRÁ KASZÁSOK!!!

Hasonló tartalmak

 • Az összeszedettebb teljesítmény produkáló budaörsiek megérdemelt sikert arattak az ezúttal fáradtnak, enerváltnak tűnő óbudaiak felett.

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2022-05-04 Kezdés: 18:00

 • Védő oldalon dicséret illeti a lányokat, mert az első negyedet leszámítva végig 1 kosáron tartottuk az ellenfelünket, viszont a támadó oldalon megint nagyon sok ziccert hagytunk ki amik…

  Bajnokság: U12 Budapesti Régió

  Időpont: 2022-04-30 Kezdés: 12:00

 • Ízelítőt kaptunk abból, hogy egy komolyabb szinten játszó csapat, könyörtelenül kihasználja a hibáinkat, ha mi nem vagyunk elég figyelmesek és koncentráltak. Megtapasztaltuk milyen az mikor, ha nem hajlítjuk…

  Bajnokság: U12 Budapesti Régió

  Időpont: 2022-04-30 Kezdés: 13:20

 • Nagyjából a maximumot hoztuk ki ebből a meccsből, jó mérkőzést játszottunk, így elégedettek lehetünk. Jó lett volna védekezésben nyomást helyezni az ellenfélre, letámadni, de 6-7 játékossal ez nem…

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2022-05-01 Kezdés: 18:00