Felébredtünk teljesen

Helyszín: Lázár Ervin Általános Iskola Tornaterme

Játékvezetők: Konta Csanád, Szabó II. Péter

Nézők száma: 40

Mérkőzés időpontja: 2019-11-09 10:20:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
Józsefvárosi KC 2 2 5 7 8 24
U12 Békási Kaszások 8 21 5 12 10 56

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Békási Kaszások: nincs megadva

1. félidő

Második mérkőzésünket a Józsefvárosi KC csapata ellen játszottuk. Rövid pihenő után következett ez a mérkőzés. A bemelegítés nem úgy sikerült ahogyan én azt elképzeltem. Meg is látszódott a kezdésen. Szerencsére hamar észbe kaptunk, és folytattuk azt, amit az előző mérkőzésen csináltunk.
Szoros védekezés, könnyű labdaszerzés, gyors kosárszerzés. Második negyedben beindult a pontgyártás. 21 pontot szereztünk ebben a negyedben. Köszönhetően a kemény védekezésnek, és pontos passzoknak. Indultunk a széleken, és dobtuk a pontokat.

2. félidő

Mérkőzés elején kértem már, hogy amit előző mérkőzésen nem tudtunk megcsinálni azt most csináljuk meg. Álljunk fel ötszögbe és játszunk. Sikerült párszor megcsinálni, de még mindig nem a legprecízebben. Kezdtünk fáradni, és ez meg is látszódott a befejezéseknél. Megint a dobások végére nem figyeltünk oda eléggé. Védekezésben is kezdtünk lemaradni, így ellenfelünk könnyű kosarakat tudott dobni. 22 pontot dobtunk ebben a félidőben. A végeredmény 24-56 lett a javunkra.

Összegzés

Az első forduló óta sokat fejlődtünk. Ez a mai mérkőzéseken meg is látszódott. Kezdjük érteni mit, miért kell csinálni. A játékot nem sikerült még megcsinálnunk teljes egészében. Voltak nagyon jó megmozdulások, amiket észrevettünk, és pontra tudtuk váltani. A lepattanókért végre elkezdtünk menni, és le is szedtük azokat, bár sokszor megint csak néztük ahogyan az ellenfél szedi le. A védekezés itt is jól ment kisebb hibákkal, a végére pedig már a fáradtság is közbe szólt.
Szeretnék Czirkos Ákosnak is gratulálni a sikeres bemutatkozásáért, nagyon bátran szállt be ő is a mérkőzésbe, és 7 pontig meg sem állt, csak így tovább!
Az első forduló óta úgy gondolom, és remélem, hogy így is van, a srácok elkezdtek keményen dolgozni. Tudjuk, hogy mi cél, és mit kell megtenni érte. Sok edzés van még előttünk, sok mérkőzés, de jó úton haladunk. Gratulálok srácok a második győzelemhez is, csak így tovább!
HAJRÁ KASZÁSOK!!!

Hasonló tartalmak

 • U12 Fiú
 • A játék képe alapján abszolút elégedett vagyok a csapattal, jó mentalitásban és önzetlenül kosaraztunk. Az első félidős téglagyárért kár, de örültem neki, hogy a második félidpre tudtunk javítani…

  Bajnokság: U12 Budapesti Régió

  Időpont: 2024-06-01 Kezdés: 11:45

 • Gratulálok ellenfelünk a győzelemhez, a srácaimnak pedig az ezüstéremhez. Igazából 1 mérkőzésen múlott az arany sorsa, ha előre az ember tudja a bajnokság kiírását lehet máshogy áll ott…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-05-26 Kezdés: 14:00

 • Jó csapat ellen nyertünk, büszkék lehetnek a srácok magukra. Érződik a fejekben és testekben a fáradtság, így még inkább dicséret ez a mérkőzés! A Szülőknek köszönet a szurkolást…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-05-24 Kezdés: 18:45

 • Hosszú, és minden tekintetben rengeteg energiát igénylő szezonon vagyunk túl. Nagyon sok mérkőzést játszottunk. Az előző években és év elején még hiányzott a játékrutin, most azonban kellően sok…

  Bajnokság: Országos Serdülő Bajnokság

  Időpont: 2024-06-01 Kezdés: 10:00