Felemás érzésekkel

Kadett I. (ffi)

Helyszín: Kaszások csarnok

Játékvezetők: Gruber Nikolett, Szilágyi Tamás

Nézők száma: 30

Mérkőzés időpontja: 2019-01-22 18:15:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Malév SC 6 19 16 12 53
Kadett I. (ffi) 22 20 16 17 75

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai KA: Dobossy 11/3, Fey, Orbán 9/3, DÓCS 12, Safranka 6
CS: Korpás 6, VASALI 11, Csocsán 4, Korompay 2, LÉH 6, CHABOT 8/6, Sárkány

1. félidő

Kedd este a Malév SC-t fogadtuk a Kadet/b bajnokságban. Nagy elánnal kezdtünk. Sok szép támadást vezettünk, bár a befejezéseinkbe többször hiba csúszott, agresszív védekezésünknek köszönhetően gyorsan megléptünk ellenfelünktől.
A második negyedtől kezdve sokkal pontatlanabbá váltunk hátul, ill. elől is sokasodtak az eladott labdák ( Dobossy toronymagasan „nyert” ebben a mutatóban! ), kiegyenlítetté vált a meccs. Sokat cseréltünk, ami egy kicsit ritmustalanná tette a játékunkat, de ezen a meccsen az is cél volt, hogy a 12-es rotációban mindenki minél többet legyen a pályán.
Nagyon sok viszonylag tiszta dobást hibáztunk az első félidőben ( ebben Orbán „jeleskedett” a leginkább !), koncentráció hiánnyal küszködtünk. Nem voltunk elég élesek és a második negyedben már nem is tudtuk érdemben növelni a két csapat közötti különbséget.

2. félidő

A Malév zónára váltott a második félidőben. Amellett, hogy továbbra is hullámzóan teljesítettünk, a korábbiakhoz képest nagy előre lépés mutatkozott a zóna elleni játékunkban. Jó arányban osztottuk el a kinti, közép távoli és közeli befejezéseinket, támadólepattanókból is eredményesek voltunk.

Összegzés

Mindent egybevetve ez egy közepes teljesítmény volt. A hibákat – főleg a ki nem kényszerített eladott labdákat – tekintve mintha visszarepültünk volna pár hónapot az időben… ! Ugyanakkor támadójátékunkban sok minden jól működött, és az is előrelépés, hogy egy ilyen mérkőzést magabiztosan tudtunk behúzni.

Hasonló tartalmak

  • U14 Fiú B
  • Ha azt nézzük, hogy ez a csapat még sosem játszott ilyen összeállításban, sőt Áront sokat ma látták először, akkor az, az egészet más megvilágításba helyezi. Mérkőzésen belül sikerült…

    Bajnokság: Regionális Kadett Bajnokság

    Időpont: 2022-11-29 Kezdés: 18:00