Felemás érzésekkel

Kadett I. (ffi)

Helyszín: Kaszások csarnok

Játékvezetők: Gruber Nikolett, Szilágyi Tamás

Nézők száma: 30

Mérkőzés időpontja: 2019-01-22 18:15:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Malév SC 6 19 16 12 53
Kadett I. (ffi) 22 20 16 17 75

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai KA: Dobossy 11/3, Fey, Orbán 9/3, DÓCS 12, Safranka 6
CS: Korpás 6, VASALI 11, Csocsán 4, Korompay 2, LÉH 6, CHABOT 8/6, Sárkány

1. félidő

Kedd este a Malév SC-t fogadtuk a Kadet/b bajnokságban. Nagy elánnal kezdtünk. Sok szép támadást vezettünk, bár a befejezéseinkbe többször hiba csúszott, agresszív védekezésünknek köszönhetően gyorsan megléptünk ellenfelünktől.
A második negyedtől kezdve sokkal pontatlanabbá váltunk hátul, ill. elől is sokasodtak az eladott labdák ( Dobossy toronymagasan „nyert” ebben a mutatóban! ), kiegyenlítetté vált a meccs. Sokat cseréltünk, ami egy kicsit ritmustalanná tette a játékunkat, de ezen a meccsen az is cél volt, hogy a 12-es rotációban mindenki minél többet legyen a pályán.
Nagyon sok viszonylag tiszta dobást hibáztunk az első félidőben ( ebben Orbán „jeleskedett” a leginkább !), koncentráció hiánnyal küszködtünk. Nem voltunk elég élesek és a második negyedben már nem is tudtuk érdemben növelni a két csapat közötti különbséget.

2. félidő

A Malév zónára váltott a második félidőben. Amellett, hogy továbbra is hullámzóan teljesítettünk, a korábbiakhoz képest nagy előre lépés mutatkozott a zóna elleni játékunkban. Jó arányban osztottuk el a kinti, közép távoli és közeli befejezéseinket, támadólepattanókból is eredményesek voltunk.

Összegzés

Mindent egybevetve ez egy közepes teljesítmény volt. A hibákat – főleg a ki nem kényszerített eladott labdákat – tekintve mintha visszarepültünk volna pár hónapot az időben… ! Ugyanakkor támadójátékunkban sok minden jól működött, és az is előrelépés, hogy egy ilyen mérkőzést magabiztosan tudtunk behúzni.

Hasonló tartalmak

 • Az összeszedettebb teljesítmény produkáló budaörsiek megérdemelt sikert arattak az ezúttal fáradtnak, enerváltnak tűnő óbudaiak felett.

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2022-05-04 Kezdés: 18:00

 • Védő oldalon dicséret illeti a lányokat, mert az első negyedet leszámítva végig 1 kosáron tartottuk az ellenfelünket, viszont a támadó oldalon megint nagyon sok ziccert hagytunk ki amik…

  Bajnokság: U12 Budapesti Régió

  Időpont: 2022-04-30 Kezdés: 12:00

 • Ízelítőt kaptunk abból, hogy egy komolyabb szinten játszó csapat, könyörtelenül kihasználja a hibáinkat, ha mi nem vagyunk elég figyelmesek és koncentráltak. Megtapasztaltuk milyen az mikor, ha nem hajlítjuk…

  Bajnokság: U12 Budapesti Régió

  Időpont: 2022-04-30 Kezdés: 13:20

 • Nagyjából a maximumot hoztuk ki ebből a meccsből, jó mérkőzést játszottunk, így elégedettek lehetünk. Jó lett volna védekezésben nyomást helyezni az ellenfélre, letámadni, de 6-7 játékossal ez nem…

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2022-05-01 Kezdés: 18:00