Felemás évzárás!

Helyszín: Göllner Mária Waldorf Gimnázium – 1048 Budapest, L

Játékvezetők: Koncsag Csaba, Konta Csanád János

Nézők száma: zárt kapus

Mérkőzés időpontja: 2020-12-06 10:20:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Óbudai Kaszások Boys 0 6 3 7 16
Óbudai Kaszások U12 Hobbi 2 12 0 8 22

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások/C: HORVÁTH ÁRON 7, KISZELY KRISTÓF 6, Csikós Milán 3, Lukács Ádám 2, Földes Ádám 2, Fülöp Roland 1, Ujhelyi Domonkos 1, Sztojka Balázs, Dienes Attila

1. félidő

Nagyjából ott folytattuk ahol az előző meccsen abbahagytuk. Támadásban pontatlanul játszottunk sok –érthetetlen- egyéni hibával. Védekezésben viszont határozottabbak lettünk így mindössze hat kapott ponttal zártuk az első játékrészt.

2. félidő

Kezdtünk fáradni, így a harmadik negyedet el is veszítettük, a nagyobb baj viszont az, hogy ismét pont nélkül zártuk ezt a nyolc percet… A minimális előnyünket aztán sikerült megtartanunk, az ellenfél csak az utolsó másfél percben dobott hat pontjának köszönhetően tudott zárkózni. Bár minden győzelemnek örülni kell, meg kell említeni, hogy a Kaszások Boys egy évvel fiatalabb korosztály, így a hat pontos győzelem igencsak sovány.

Összegzés

Röviden: Mindenben javulnunk kell! Most másfél hónapig nincs forduló, így lesz idő arra, hogy az egyéni hibákkal foglalkozzunk, és hogy csiszoljunk a csapatjátékon. Remélhetőleg a negyedik fordulóban már két győzelemnek örülhetünk majd.

Hasonló tartalmak

 • Nagyon büszke vagyok a csapatra, hiszen ez egy nagyon nehéz mérkőzés volt! Kifejezetten erős ellenfél ellen, országos döntőhöz hasonló hangulatban, igazi csapatmunkával sikerült kiharcolni a továbbjutást!

  Bajnokság: Serdülő OB - Alapszakasz

  Időpont: 2023-01-23 Kezdés: 18:30

 • Kiváló teljesítmény minden játékos részéről, hatalmas koncentráció és akarat volt ma a jellemző ránk, igyekszünk ezt állandósítani.

  Bajnokság: U20 Nemzeti Bajnokság

  Időpont: 2023-01-22 Kezdés: 13:00

 • Nagyon jó tapasztalat volt a mai, remélem azok, akik alapvetően kisebb szerepben vannak a junior/A csapatban szépen belenőnek a meghatározó játékos lét cipőjébe.

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2023-01-21 Kezdés: 11:00

 • A téli szünet végén rendeztük a harmadik ÓMK fordulót, mely attól volt izgalmas, hogy a csapatok nem igazán tudtak rá "készülni", hiszen legutóbb Karácsony előtt volt lehetőségük közösen gyakorolni. Ezúttal tehát mindenkinek egy picit a már "elmélyült tudását" kellett megcsillogtatnia, nem is csalódtunk senkiben!