Felemás évzárás!

Helyszín: Göllner Mária Waldorf Gimnázium – 1048 Budapest, L

Játékvezetők: Koncsag Csaba, Konta Csanád János

Nézők száma: zárt kapus

Mérkőzés időpontja: 2020-12-06 10:20:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Óbudai Kaszások Boys 0 6 3 7 16
Óbudai Kaszások U12 Hobbi 2 12 0 8 22

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások/C: HORVÁTH ÁRON 7, KISZELY KRISTÓF 6, Csikós Milán 3, Lukács Ádám 2, Földes Ádám 2, Fülöp Roland 1, Ujhelyi Domonkos 1, Sztojka Balázs, Dienes Attila

1. félidő

Nagyjából ott folytattuk ahol az előző meccsen abbahagytuk. Támadásban pontatlanul játszottunk sok –érthetetlen- egyéni hibával. Védekezésben viszont határozottabbak lettünk így mindössze hat kapott ponttal zártuk az első játékrészt.

2. félidő

Kezdtünk fáradni, így a harmadik negyedet el is veszítettük, a nagyobb baj viszont az, hogy ismét pont nélkül zártuk ezt a nyolc percet… A minimális előnyünket aztán sikerült megtartanunk, az ellenfél csak az utolsó másfél percben dobott hat pontjának köszönhetően tudott zárkózni. Bár minden győzelemnek örülni kell, meg kell említeni, hogy a Kaszások Boys egy évvel fiatalabb korosztály, így a hat pontos győzelem igencsak sovány.

Összegzés

Röviden: Mindenben javulnunk kell! Most másfél hónapig nincs forduló, így lesz idő arra, hogy az egyéni hibákkal foglalkozzunk, és hogy csiszoljunk a csapatjátékon. Remélhetőleg a negyedik fordulóban már két győzelemnek örülhetünk majd.

Hasonló tartalmak

  • Majdnem 2 hónapig nem játszottunk a serdülő bajnokságban, vártuk a fordulót! Persze addig se ültünk tétlenül, mert volt min javítanunk és az utóbbi időszak ilyen szempontból nagyon jól sikerült. A kadett korosztályban vitézkedve nagyon hasznos tapasztalatokat gyűjtöttünk és úgy érzem, ez most megtérült.

    A kaposvári együttes fizikailag…

  • A végeredmény 63 – 57 oda. Az idei szezon legjobb játéka volt ez, de még messze van az a szint amit szeretnénk elérni. Daru ismét húzó ember volt…

    Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

    Időpont: 2023-11-27 Kezdés: 19:10