Felemás teljesítmény

Helyszín: Zrínyi Iskola – Mádi u.

Játékvezetők: Szabó István, Havas Gábor

Nézők száma: 20

Mérkőzés időpontja: 2019-05-24 18:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Zsíros Akadémia/B 26 22 15 18 81
Kadett I. (ffi) 14 16 12 23 65

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai KA: Vasali 5/3, Szoboszlai, Bai 8, Korkin 11, Sebők 2
CS: VARSÁNYI 9/3, FEY, KATONA 8/3, SAFRANKA 21/3, Csocsán 1

1. félidő

A keddi 50 perces izgalmak után tízen utaztunk Kőbányára, a visszavágóra. A cél az volt, hogy mindenki ugyanannyi játéklehetőséget kapjon, így két sort csináltunk és U-12-es rendszerben játszottuk le a mérkőzést.
Az első váltásunkban szereplő játékosaink nagy része sokat játszott a 3 nappal ezelőtti kétszeri hosszabbításos meccsen, érződött rajtuk a fáradtság, nem tudták megismételni az akkori jó teljesítményüket. Lassan, körülményesen szőttük ekkor a támadásainkat, sokszor átfutottak rajtunk, finoman fogalmazva sem a legszebb arcunkat mutattuk.
A páros negyedekben pályára lépő 2004-eseink – a bátran és jól játszó Katona kivételével, – nem játszottak a keddi mérkőzésen, így frissek, és elszántak voltak, a körülményekhez képest kifejezetten összeszedett, jó játékkal rukkoltak elő.

2. félidő

A második félidőben faragtunk a szünetre kialakult különbségen, már stabilabbak voltunk, jobban védekeztünk és a második váltásunknak – és azon belül is a ponterős Varsányi, Katona duónak, valamint a rendkívül agilis, a vezéregyéniség szerepét magára vállaló Safrankának, – köszönhetően jó támadójátékkal rukkoltunk ki.

Összegzés

Játszottunk egy jót, most önállóan, minimális edzői segítséggel. Ezért is nagyon értékes a második váltásunk érett, kulturált teljesítménye, azért mindenképpen jár a gratuláció!

Hasonló tartalmak

 • Most több meghatározó játékosunkat is nélkülöznünk kellett, de ez egyben jó kínálkozó lehetőség volt mindenkinek, aki ott lehetett! Sajnálom, hogy a kitűzött apróbb céljainkat sem értük el – a hitetlenségünk miatt semmi sem jött össze. Semmilyen ellenállást nem tanúsítottunk.

  Vasárnap sokkal értékelhetőbb mérkőzést játszottunk. A meccs nagyobb…

 • Az első három negyed játéka gratulációt érdemel, nagyon markáns teljesítményt nyújtottunk védekezésben, a támadó oldalon mutatott 40% os távoli dobások pedig extra, kár az utolsó negyedért!

  Bajnokság: U20 Nemzeti Bajnokság

  Időpont: 2023-03-19 Kezdés: 19:15

 • Hatalmas gratuláció a srácoknak, nagyon mélyről jöttünk fel a harmadik negyedben. Ki kell emelnem egy játékost, Marossy Barni közel egy év után tért vissza sérülésből, ezen a mérkőzésen…

  Bajnokság: Országos Junior Bajnokság

  Időpont: 2023-03-19 Kezdés: 10:00

 • Fiatal csapatunkra ismét komoly megmérettetés várt. A Budapest Basket hazai pályán is megvert minket, ráadásul igen meggyőző fölénnyel. Idegenben sem lehettek tehát merész elvárásaink. A célunk továbbra is…

  Bajnokság: Regionális Kadett Bajnokság

  Időpont: 2023-03-19 Kezdés: 15:30