Felemás teljesítmény

Helyszín: Zrínyi Iskola – Mádi u.

Játékvezetők: Szabó István, Havas Gábor

Nézők száma: 20

Mérkőzés időpontja: 2019-05-24 18:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Zsíros Akadémia/B 26 22 15 18 81
Kadett I. (ffi) 14 16 12 23 65

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai KA: Vasali 5/3, Szoboszlai, Bai 8, Korkin 11, Sebők 2
CS: VARSÁNYI 9/3, FEY, KATONA 8/3, SAFRANKA 21/3, Csocsán 1

1. félidő

A keddi 50 perces izgalmak után tízen utaztunk Kőbányára, a visszavágóra. A cél az volt, hogy mindenki ugyanannyi játéklehetőséget kapjon, így két sort csináltunk és U-12-es rendszerben játszottuk le a mérkőzést.
Az első váltásunkban szereplő játékosaink nagy része sokat játszott a 3 nappal ezelőtti kétszeri hosszabbításos meccsen, érződött rajtuk a fáradtság, nem tudták megismételni az akkori jó teljesítményüket. Lassan, körülményesen szőttük ekkor a támadásainkat, sokszor átfutottak rajtunk, finoman fogalmazva sem a legszebb arcunkat mutattuk.
A páros negyedekben pályára lépő 2004-eseink – a bátran és jól játszó Katona kivételével, – nem játszottak a keddi mérkőzésen, így frissek, és elszántak voltak, a körülményekhez képest kifejezetten összeszedett, jó játékkal rukkoltak elő.

2. félidő

A második félidőben faragtunk a szünetre kialakult különbségen, már stabilabbak voltunk, jobban védekeztünk és a második váltásunknak – és azon belül is a ponterős Varsányi, Katona duónak, valamint a rendkívül agilis, a vezéregyéniség szerepét magára vállaló Safrankának, – köszönhetően jó támadójátékkal rukkoltunk ki.

Összegzés

Játszottunk egy jót, most önállóan, minimális edzői segítséggel. Ezért is nagyon értékes a második váltásunk érett, kulturált teljesítménye, azért mindenképpen jár a gratuláció!

Hasonló tartalmak

 • Utolsó fordulónkat a már jól ismert Zrínyi Gimnázium parkettáján vívhattuk meg. Nagyon rég játszottunk lány csapat ellen így kifejezetten örültünk, hogy végre ilyen ellenféllel találtuk szembe magunkat.

  Kihasználva, hogy ellenfelünk duplázott jó ritmusban kezdtünk, szép add és fuss játékokból szereztük a kosarakat. A negyed második felére azonban…

 • Az első és az utolsó negyed hibátlan volt. A mérkőzésnek ezt a két fázisát 28 ponttal nyertük meg. Nagy kár azért, ami a meccs másik felében történt. Azt…

  Bajnokság: Regionális Kadett Bajnokság

  Időpont: 2024-04-16 Kezdés: 18:00

 • A szövetség drasztikus döntése – egyben a történtek alapján sokak által inkorrektnek tartott visszasorolásunk után az alsóházban kezdhettük a „B” döntőbe jutásért való harcot. Ez az ellenfeleinknek sem jelentett jót.

  Szerencsére a Csapat hozzáállásán és a játékunkon nem volt észrevehető a fentebb történtek negatív hatása! Jól álltunk…

 • A 7. forduló első mérkőzését a MAFC Grosics csapata ellen játszottuk. Fontos volt, hogy győztesként hagyjuk el a pályát, mert akkor az utolsó fordulóban a Pest megyei Bajnokság 2. helyezettjével játszunk. Nagyiramú tempót diktáltunk az első perctől, aminek meg is lett az eredménye. Sok könnyű kosarat sikerült…