Fiú 16/C: Egy veretlen tavasz utolsó felvonása

U14 Fiú B

Helyszín: NKE nagy terem

Játékvezetők: Bárány Levente, Sancilio Mattia

Nézők száma: 30

Mérkőzés időpontja: 2023-05-13 14:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
HSE U16 6 5 2 2 15
Kadett U16 C 23 31 25 31 110

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások/C: ÁCS PÉTER 26/3, KECSKÉS DÁVID 25, HIDVÉGI DONÁT 15, KOCSIS ERIK 10, Zádor Nimród 10, Fazekas Péter 8/6, Farkas Botond 6, Raj Zalán 4, Samu Gergő 4, Lipcsei Gábor 2

1. félidő

Budapest egyik legszebb csarnokában zártuk a szezont, -a gyakorlatilag amatőr- HSE csapata ellen. A tavaszi meccsek során eddig az összes mérkőzésünket megnyertük, így most is igyekeztünk komolyan venni a találkozót. Bár néhol kihagyott a figyelem, az első 20 percben domináltuk az összecsapást, könnyed labdaszerzések után ziccerekkel, és közeli kosarakkal léptünk el a HSE-től. Most is volt pár érthetetlen hiba, de ezek most bőven belefértek. Az első félidőben különösen Kecskés Dávid, és Ács Péter volt elemében, előbbi a palánk alatt, utóbbi pedig az indításoknál jeleskedett.

2. félidő

54-11-es félidő után már csak arra kellett vigyázni, hogy ne sérüljön meg senki, és hogy fenn tartsuk a motivációt. A srácok kaptak egyéni feladatokat, szerettem volna ha sokat passzolunk, keressük az üres embereket, illetve a jövő heti serdülő B döntőre is igyekezett pár játékosom még több önbizalmat összeszedni, gyakorolni. Hidvégi Donátnak sikerült ez talán a legjobban aki szezoncsúcsot dobott, és amellett számtalan lepattanót gyűjtött. Kiemelném még Kocsis Erik harcos játékát, Zádor Nimród gólpasszait, és Fazekas Peti 2 gyönyörű tripláját.

Összegzés

Örülök, hogy mind a tíz pályára lépő játékos szerzett pontot, és annak is, hogy ilyen pontgazdag mérkőzéssel zártuk a szezont. Tavasszal nyilván könnyebb ellenfeleink voltak, de azért például a Budapest Basket/B elleni idegenbeli mérkőzés egy nagyon szép skalp volt, és arra sem lehetett számítani az ősz után, hogy mindenkit átlagban 40 ponttal fogunk megverni. A „C” csapat leginkább a 2009-esekre épült idén, akik szépen helyt álltak, és sokat fejlődtek. GRATULÁLOK mindenkinek, és további sportsikereket kívánok!

Hasonló tartalmak

 • Hosszú hétvége van mögöttünk, amelyet egy szerdai Kőbánya elleni rangadó és egy hétvégi Országos forduló követ. Mindenkire nagy szükség lesz, hiszen 8 nap alatt 5 meccset játszunk, amely…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-25 Kezdés: 11:00

 • Ellenfelünknek gratulálok a kemény játékhoz, de magunknak is győzelemhez. Tanulásgos lesz remélem a mérkőzés fegyelem és figyelem szempontjából. Szülőknek köszönjük a szurkolást!

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 16:30

 • Lassan kezdtünk, de sikerült felpörögni, melegítésünket komolyabban kell vennünk, a védő teljesítmény azonban megsüvegelendő!

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 12:00