Fiú U16/C: Remek tripla! Mindkét értelemben!

Helyszín: Kaszások csarnok

Játékvezetők: Kovács István, Kara Zsombor

Nézők száma: 30

Mérkőzés időpontja: 2023-04-22 12:30:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Budapesti Bikák/B 5 8 17 17 47
Kadett U16 C 20 28 27 17 92

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások/C: KECSKÉS DÁVID 18, ZÁDOR NIMRÓD 18/9, TAKÁCS ÁBEL 12, ÁCS PÉTER 11/3, Fehér Áron 10, Meshkov Philipp 10/3, Farkas Botond 5/3, Samu Gergő 3/3, Fazekas Péter 2, Felkai Dávid 2, Vasali Dénes 1, Konta Magor

1. félidő

7 napon belül harmadszor lépett pályára a Kadet/c csapatunk, és hazai pályán ezúttal is bíztunk a győzelemben, ezúttal a BP-i Bikák B csapatát láttuk vendégül. Sikerült kellően feltüzelni a játékosaimat, akik a mérkőzés elejétől „haraptak” és teljesen elbizonytalanították az ellenfelet. 10-0-val kezdünk, és jó egyéni teljesítményeknek köszönhetően komoly előnnyel zártuk az első tíz percet. (20-5) Bátran lehetett cserélni, mert az ellenfél erejéből csak kisebb fellángolásokra futotta. Érdekes tény, hogy hiába hibáztunk rengeteget (eladott labdák, technikai hibák, üres ziccerek maradtak ki) így is szinte döntő különbség alakult ki a félidőre, ami annak volt köszönhető, hogy magas érzelmi hőfokon pörgött az egész csapat, biztatták egymást, minden labdáért küzdöttek, és egy-egy szép megoldás után együtt ugrott fel a kispad! Ilyen hangulatban bármennyi hiba is vegyült a játékunkba mindig pozitívan jöttünk ki belőle! (48-13)

2. félidő

Folytattuk ahol abbahagytuk, ráadásul távolról is elkezdtek betalálni a srácok, ebben a 10 percben 3 hárompontost is szereztünk, és még tíz pontot tettünk közé úgy, hogy közben sűrűn cseréltünk, és volt hogy teljesen alacsony szerkezettel játszottunk, de úgyis álltuk a sarat. Agresszív védekezéssel sok labdát tudtunk szerezni, és a némi magasság különbség ellenére jól szedtük a lepattanókat támadásban is amivel dominálni tudtuk a mérkőzést. Az utolsó negyedre már kicsit elfáradt mindenki de azért itt is mutattunk szép dolgokat, akár emberelőnyben, akár felállt játék ellen. Egy híján mindenki kosarat szerzett ismét aminek nagyon örülök, és aminek még ennél is jobban az a végig emelkedett hangulat, és igazi csapatszellem ami különlegessé tette ezt a győzelmet!

Összegzés

7 nap alatt 3 meccs-3 győzelem ez mindenképpen elismerésre méltó, és ha már tripla, a mai napon hárompontosokban jól produkáltunk 5 különböző játékos is betalált, ebből Zádor Nimród egymaga háromszor is! Most már közel vagyunk a veretlen tavaszi idényhez, ehhez még kettőt kell nyernünk májusban!

Hasonló tartalmak

 • Hosszú hétvége van mögöttünk, amelyet egy szerdai Kőbánya elleni rangadó és egy hétvégi Országos forduló követ. Mindenkire nagy szükség lesz, hiszen 8 nap alatt 5 meccset játszunk, amely…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-25 Kezdés: 11:00

 • Ellenfelünknek gratulálok a kemény játékhoz, de magunknak is győzelemhez. Tanulásgos lesz remélem a mérkőzés fegyelem és figyelem szempontjából. Szülőknek köszönjük a szurkolást!

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 16:30

 • Lassan kezdtünk, de sikerült felpörögni, melegítésünket komolyabban kell vennünk, a védő teljesítmény azonban megsüvegelendő!

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 12:00