Fiú U11: Debrecenben jártunk a Mikulás Kupán

Debrecenbe kaptunk meghívást egy mini tornára, ahol két nagyon jó mérkőzést játszottunk. Az első mérkőzést a házigazda Debrecen ellen kezdtük. Nagyon nagy iramba kezdte meg mind a két csapat a mérkőzést. A srácok elég rendesen oda tették magukat mind a két oldalt. Próbáltuk a tanult dolgokat megvalósítani a pályán, de egy igen kemény védekezéssel találtuk magunkat szembe. Aminek sokszor eladott labda lett a vége. Az első félidő elég pontszegény volt, a kemény védekezésnek köszönhetően. A második félidőben is folytatódott a kemény küzdelem, hol az egyik csapat hol a másik csapat szerzett kosarakat. Az utolsó negyedben sajnos nem bírtunk felül kerekedni a debreceni védelmen és sok eladott labdába kényszerítettek. Helyzeteink megvoltak, de nem tudtok azokat bevarázsolni a gyűrűbe. Az utolsó két perc végjátékot most nem mi nyertük meg így ezt a mérkőzést nem tudtuk most behúzni. De nagyon sokat tanultunk ebből. Gratulálok a Debrecen csapatának, további sok sikert kívánok nekik!

A második mérkőzésünket a Szolnok csapata ellen játszottuk. A nagy iramot megtudtuk tartani, és sok üres helyzetet alakítottunk ki, amikből könnyű kosarakat dobtunk. Védekezésben sajnos már sok esetben nem figyeltünk oda, és ellenfelünk ezt kihasználva szerezte a kosarakat. A második félidőt extrán kezdtük, sikerült 25 pontot dobnunk, ami köszönhető a jó védekezésünknek. Az utolsó negyed viszont tartogatott még meglepetéseket, mert a Szolnok csapata erőt merített és majdnem egálra hozta fel a meccset, sőt még a vezetést is áttudták volna venni, de szerencsére a fiúk azért még tudtak egy kis koncentrációt belerakni így a végén 3 pontos győzelemnek örülhettünk. Gratulálok a Szolnok csapatának, további sok sikert kívánok nekik!

 

Mind a két mérkőzés nagyon tanulságos volt számunkra. Jó volt két vidéki csapattal is játszani, mert teljesen más intenzitással játszottak. Sok mindent kell még megtanulnunk, elsajátítanunk, de az egyik legfontosabb, hogy ameddig nem fújja le a bíró a mérkőzést addig nem lehet kiengedni. 26 pontos előnyt faragtak le a szolnoki játékosok, és majdnem meg is fordították a mérkőzést. A csapat legjobb játékosának járó díját most Farkas Marcell kapta. Gratulálunk Marci!
Köszönjük a meghívást a tornára! Hajrá Kaszások!!!

 

Óbudai Kaszások – DEAC U11 válogatott 32-40

Óbudai Kaszások – Szolnoki Kobrák 58-55


Hasonló tartalmak

 • Hosszú hétvége van mögöttünk, amelyet egy szerdai Kőbánya elleni rangadó és egy hétvégi Országos forduló követ. Mindenkire nagy szükség lesz, hiszen 8 nap alatt 5 meccset játszunk, amely…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-25 Kezdés: 11:00

 • Ellenfelünknek gratulálok a kemény játékhoz, de magunknak is győzelemhez. Tanulásgos lesz remélem a mérkőzés fegyelem és figyelem szempontjából. Szülőknek köszönjük a szurkolást!

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 16:30

 • Lassan kezdtünk, de sikerült felpörögni, melegítésünket komolyabban kell vennünk, a védő teljesítmény azonban megsüvegelendő!

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 12:00