Fiú U11: Happy end

Az utolsó U12-es fordulóban két ismerős csapattal találkoztunk, ugyanis a Kőbányai Darazsak és a mi U12-es B csapatunk volt az egyetlen, akiktől vereséget szenvedtünk a szezon során, így remek lehetőség volt megnézni mennyit fejlődtünk azóta.

A Darazsak ellen végig kiélezett volt a mérkőzés, kérésemmel megegyezően nagyon jó védekezéssel kezdtük a meccset, amit egyes szakaszokon kívül végig fenn tudtunk tartani. Támadásban a gyors játékunk nem igazán működött, lassan indultunk, így sokszor felállt védelem ellen kellett játszanunk, amit szintén nehéz volt áttörni, mivel nem játszottunk elég szélesen, ha pedig igen, akkor is jött egy két segítő védő. A második sorunk dominánsabb volt, mint ellenfelünkké, így ebben a negyedben el tudtunk húzni. Balunál volt a karmesteri pálca, Zümi felelt a pontok nagy részéért a többiek pedig Ártúr vezetésével remekül melóztak mezőnyben! A második félidő hasonlóképp alakult, a 3. játékrészben szenvedtünk a sárgamezesek fizikálisabb és ügyesebb sora ellen. Azonban fiaink állták a sarat és nem engedték át a vezetést ellenfelünknek. Az utolsó etap megint a miénk volt remek védekezéssel és támadásban igazi csapatjátékkal, így sikerült behúzni ezt a végletekig kiélezett meccset. A házon belüli rangadón egy kis változtatást kellett eszközölni keretben, így Noelből csapattársból, hirtelen ellenfél lett. Értékes játékost veszítettünk, ugyanis az előző meccsen is remekül játszott, és ekkor még nem tudhattuk, de ellenünk még komolyabb dobóformával rukkolt elő! Az előző meccshez hasonlóan itt is az első sorunknak volt nehezebb dolga, és szinte végig vezettünk a mérkőzésen. A harmadik negyedben volt egy kisebb leolvadásunk, de összességében nagyon szépen játszottunk az egy évvel idősebb kaszás fiúk ellen! A passzjátékunk jobb volt, mint a Kőbánya ellen, sok könnyű kosara tudtunk szerezni,a bból, hogy megtaláltuk az üres embert. Az első meccshez képest Krisz mutatott nagy előrelépést, és a 3. negyedben is fontos pontokat szerzett! A mérkőzés vége ismét nem telt izgalmak nélkül, ezúttal Balu nem csak passzaival, de kosaraival is segítette a csapatot a végjátékban!

Úgy gondolom remek lezárása volt ez a mai nap az idei sikeres U12-es szereplésünknek. A 8 forduló és 15 meccs során összesen két mérkőzésen kaptunk ki az egy évvel idősebbek között, és mit ad Isten, ezt a két csapatot sikerült felülmúlnunk az utolsó megmérettetésünkön! Ez remekül mutatja, hogy nem csak az eredményre, hanem az idei szezon alatt történt fejlődésünkre is büszkék lehetünk!

 

 

Első mérkőzés:

2023. április 14., 13:00 – Darázsfészek Kosárlabda Csarnok

Kőbányai Darazsak/B – ÓBUDAI KASZÁSOK BOYS 42:45 (9:8; 9:18;{1:1} 10:7; 13:11)

Kaszások: Győr 2, Helfer, OLÁH 6, Soós 2, FEKETE 9, MÉHES 20, Balázs 2, Kulin, Kiss-Hindulák 5, FIZESAN 4, Bognár 1,

 

Második mérkőzés:

2023. április 14., 16:00 – Darázsfészek Kosárlabda Csarnok

ÓBUDAI KASZÁSOK BOYS – Óbudai Kaszások/B 48:45 (11:12; 14:8;{4:2} 4:10; 15:13)

Kaszások: GYŐR 12, Helfer, OLÁH 6, Soós 2, Méhes 3, Balázs 1, KULIN 7, KISS-HINDULÁK 6, FIZESAN 4, Bognár 4,


Hasonló tartalmak

 • Hosszú hétvége van mögöttünk, amelyet egy szerdai Kőbánya elleni rangadó és egy hétvégi Országos forduló követ. Mindenkire nagy szükség lesz, hiszen 8 nap alatt 5 meccset játszunk, amely…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-25 Kezdés: 11:00

 • Ellenfelünknek gratulálok a kemény játékhoz, de magunknak is győzelemhez. Tanulásgos lesz remélem a mérkőzés fegyelem és figyelem szempontjából. Szülőknek köszönjük a szurkolást!

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 16:30

 • Lassan kezdtünk, de sikerült felpörögni, melegítésünket komolyabban kell vennünk, a védő teljesítmény azonban megsüvegelendő!

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 12:00