Fiú U11/B-D: Jó teljesítmény = 2 győzelem

Habár a „B” ill. a „C” csoportban is játszottunk szoros meccseket, nem sikerült megragadnunk ott, így az újévet „D” csoportból indítottuk és azzal is tisztában voltunk, hogy itt is nehéz ellenfelek várnak ránk.

Gratulálunk a fiúknak, mert mind a két mérkőzésen, komoly, jó teljesítménnyel rukkoltak elő és ez annak fényében, hogy két meghatározó játékosunkat, Bognárt és Soóst is nélkülöznünk kellett, különösen örvendetes!

A Törekvés Sportcsarnok talaja kedvezett nekünk, a jól tapadó linóleumon érvényesült a védekezésünk minősége, 35 pont környékén tartottuk a jó támadóerőkkel rendelkező Törekvés és Zuglói Sasok csapatát, ez kulcs volt a győzelmeinkhez. A felső 3 csoport mérkőzéseit azonban a Darázsfészek Csarnokban rendezik, amelynek rendkívül csúszós parkettája egyáltalán nem kedvez a védekező csapatnak. De, nincs mese, ott is meg kell oldanunk majd, hogy nyomást helyezzünk ellenfeleinkre!

Nem csak a védekezésünk működött jól, hanem az előre játékban is jeleskedtünk. Kenguru szinten kifejezetten jó százalékkal dobtunk ebben a fordulóban, elsősorban az extrán játszó Győr valamint Smohai révén sok középtávoli dobást is értékesíteni tudtunk. Kiss-Hindulák és Balázs is becsülettel termelte a pontokat, míg Helfer és Oláh a küzdenitudásával emelkedett ki. Szaszkó játéka egyre letisztultabb, érettebb, Kulint is nagy dicséret illeti, mert szintet lépett azzal, hogy bátran, egyre nagyobb önbizalommal játszott.

Szép volt fiúk, csak így tovább, reméljük meg tudunk ragadni a felső csoportokban!

 

Első mérkőzés

 Békás/Dűlői Kaszások – Török Sasfiókák 47-36  ( 10-8, 8-9, B:7-4, 15-6, 7-9 )

BALÁZS 11, Fizesan 3, GYŐR 9, HELFER 5, KISS-HINDULÁK 9, Kulin 3, Oláh 2, Orbán 1, Smohai 1, SZASZKÓ 6,

Második mérkőzés

 Békás/Dűlői Kaszások – Zuglói Sasok Hermann  42-35 (13-13, 11-11, B: 5-4, 12-6, 13-17)

Balázs 2, Fizesan , GYŐR 15, HELFER 3, Kiss-Hindulák 7, KULIN 3, OLÁH 2, Orbán,  SMOHAI 8, Szaszkó 2


Hasonló tartalmak

 • Hosszú hétvége van mögöttünk, amelyet egy szerdai Kőbánya elleni rangadó és egy hétvégi Országos forduló követ. Mindenkire nagy szükség lesz, hiszen 8 nap alatt 5 meccset játszunk, amely…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-25 Kezdés: 11:00

 • Ellenfelünknek gratulálok a kemény játékhoz, de magunknak is győzelemhez. Tanulásgos lesz remélem a mérkőzés fegyelem és figyelem szempontjából. Szülőknek köszönjük a szurkolást!

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 16:30

 • Lassan kezdtünk, de sikerült felpörögni, melegítésünket komolyabban kell vennünk, a védő teljesítmény azonban megsüvegelendő!

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 12:00