Fiú U11/B-D: Nagy küzdés, felemás játék

A Kenguru kupa III. fordulójában a csatás lányokkal kezdtük meg a „C” csoport küzdelmeit. Ellenfelünk hagyományosan a legjobbak közé tartozik az U-11 és az U-12-es vegyes csapatok között is, így kemény meccsre számítottunk. Összességében kiélezett, színvonalas, jó meccset játszottunk a képzett, jó szerkezetű lányok ellen, a győzelemhez kiegyensúlyozottabbnak kellett volna lennünk!

Az első negyedünk szépen kidolgozta a helyzeteit, de sajnos szinte mindent kimaradt, hogy aztán ugyanezen váltásunk javítson a 3. etapban, mert ott már eredményesen kosárlabdáztunk.

A második egységünk a második negyedben nyújtott kiemelkedőt, élen a karrierje legjobb meccsét játszó Soóssal. A 2. és a 3. negyed jó teljesítményének köszönhetően előnnyel fordultunk az utolsó negyedre, de ez a második váltásunk a végén már nem tudott jól teljesíteni, el is fáradtunk, így a lányok meg tudták fordítani a meccset.

A Kiss Lenke Kosársuli ellen már gyengébben játszottunk, sokat kivett belőlünk a Csata elleni mérkőzés. Hiába kezdtünk jól az első percekben, a friss kék-sárgák nekünk estek rendesen, úgy nézett ki, hogy simán átfutnak rajtunk, pláne úgy, hogy az első meccs embere, Soós egy csúnya ütközést követően korán kiválni kényszerült. Utólag kiderült lábfeje eltört, így ezúton is jobbulást és mielőbbi visszatérést kívánunk neki!

Sokáig jól tartottuk magunkat, de ellenfelünk 3. negyed végi 10-0-s futásával eldőlt a győztes kiléte. Az utolsó periódusban az amúgy is hiányos csapatunk ( Balázs és Oláh sem állt már rendelkezésünkre a második meccsen! ) csak tartani tudta magát, közelebb már nem tudott jönni.

 

 

Első mérkőzés

 

Csata Garfield – Dűlői kaszások 47-40 ( 4-9, 15-10, 4-2, 11-11, 6-15 )

Balázs 2, Bognár 3, Fizesan, Győr 4, Helfer 1, KISS-HINDULÁK 8, Kulin, Német 3, Oláh 2, Smohai 5, SOÓS 12,

 

 

Második mérkőzés

Kéksárga Zsiráfok – Dűlői Kaszások 52-37 ( 10-14, 13-6, 8-3, 12-4, 9-8 )

Bognár 4, Fizesan 3, GYŐR 9, Helfer, Kiss-Hindulák 7, Kulin, NÉMET 7, SMOHAI 7, Soós


Hasonló tartalmak

 • Megérdemeltük a mait, hatalmas munkát végzett a csapat, koncentrációban, fizikalitásban egyaránt. Igyekszünk ebben a szellemben dolgozni a további meccseken.

  Bajnokság: Országos Junior Bajnokság

  Időpont: 2024-02-10 Kezdés: 14:00

 • Ellenfelünket dicséret illeti a harcias játékért, a srácaimnak pedig a fegyelmezett, sokpasszos játékhoz gratulálok. A Radó meccshez képest jóval fegyelmezettebbek voltunk, megtaláltuk időben a helyeket, tudtunk ezáltal gyakorolni…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-07 Kezdés: 18:00

 • Az egész meccset, az első negyedtől kezdve, öt perces sorcserékkel játszottuk le. Azt kell mondjam, hogy valóban mindenki kivette a részét ebből a győzelemből, hiszen aki lehetőséget kapott,…

  Bajnokság: Regionális Kadett Bajnokság

  Időpont: 2024-02-11 Kezdés: 17:30

 • A két félidő teljesen ellentétes mederben folyt, mintha nem is ugyanaz a két csapat játszott volna egymás ellen. Nagyon sajnálom, hogy az első félidőben behozhatatlan előnyt adtunk a…

  Bajnokság: Regionális Kadett Bajnokság

  Időpont: 2024-02-10 Kezdés: 12:30