Fiú U12: Ebből is lehet tanulni

U12 Fiú

Helyszín: Huzella Ált. Isk. Tornaterme

Játékvezetők: Vigh Balázs, Koncz Ádám

Nézők száma: 30

Mérkőzés időpontja: 2024-01-08 17:30:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Gödi SE 26 29 31 19 105
Óbudai Kaszások U12A 10 10 10 7 37

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások: Kulin, Nagy 4, Helfer 3, Fizesan 1, FEKETE 2, Méhes 4, TEMESI, MERKL 2, BALÁZS 11, Kiss-Hindulák 4, Kern, Német 6,

1. félidő

Az új év első mérkőzését a Serdülő B bajnokságban játszottuk, méghozzá a Gödi SE csapata ellen. A házigazdák nálunk tett látogatása emlékezetes volt, sajnos nem jó értelemben, hiszen nagy arányú vereséget szenvedtünk az egy-két évvel idősebb, fizikálisan érett és erős csapattól. Ennek tükrében célunk ezen a mérkőzésen is saját játékunk gyakorlása és a fizikális küzdelem, dinamikus kosárlabda fejlesztése volt. Ebben a tekintetben tetszett az első félidő. Bár sokat hibáztunk és már a mérkőzés elején látszott, hogy nem egy osztályba tartozik a két a csapat, abszolút méltó ellenfeli voltunk a nagyoknak. Főleg Balázs Marcit tudom kiemelni, aki nem csak magunkhoz képest, de a kék-narancs mezesek szemüvegén keresztül is reális problémát jelentett számukra szerzett labdáinak és kosarainak köszönhetően.

2. félidő

A harmadik negyed elejére ellenfelünk edzője összerakta a legjobb és egyben legfizikálisabb ötösét, ami tovább nehezítette a dolgunkat. Talán ez volt az oka, hogy kezdtünk olykor kedvetlenül és küzdés nélkül lézengeni a pályán. Voltak jó periódusaink, főleg amikor náluk sem a legjobbak voltak egyszerre a pályán, de összességében érthető, hogy ekkora pont és tudáskülönbségnél nehéz volt fenntartani a koncentrációnkat és a harcikedvünket. Ebben a tekintetben Dávid, Máté és Noel volt, akik nem hagyták magukat és a végsőkig harcoltak, építették a játékukat!

Összegzés

Nehéz mérkőzés volt, nagyon nagy volt a különbség a kér csapat között, de ennek ellenére láttam nagyon szép akciókat, védekezéseket és edzésen gyakorolt játékelemeket a srácoktól. Ezekből kell tovább építkeznünk és az ilyen meccseken tapasztalt dinamikát és fizikális játékot továbbvinni a saját korosztályunkba. Ellenfelünknek, gratulálok a győzelemhez!

Hasonló tartalmak

 • Hosszú hétvége van mögöttünk, amelyet egy szerdai Kőbánya elleni rangadó és egy hétvégi Országos forduló követ. Mindenkire nagy szükség lesz, hiszen 8 nap alatt 5 meccset játszunk, amely…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-25 Kezdés: 11:00

 • Ellenfelünknek gratulálok a kemény játékhoz, de magunknak is győzelemhez. Tanulásgos lesz remélem a mérkőzés fegyelem és figyelem szempontjából. Szülőknek köszönjük a szurkolást!

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 16:30

 • Lassan kezdtünk, de sikerült felpörögni, melegítésünket komolyabban kell vennünk, a védő teljesítmény azonban megsüvegelendő!

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 12:00