Fiú U12: Erős ellenfél ellen gyakoroltunk

U12 Fiú

Helyszín: Őrmezei Általános Iskola (Menyecske utca 2.)

Játékvezetők: Vígh Balázs, Földesi Zsófia

Nézők száma: 17

Mérkőzés időpontja: 2023-02-25 09:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
MAFC U13 29 25 28 21 103
Óbudai Kaszások U12A 3 3 6 18 30

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások: Udvardi- Lakos Gergely 8, Orosz Pál 6, Dévai Máté 5, Jánosi Gergő 5, Pál Soma 2, Köcse Kornél 2, Sándor Fülöp 2, Tóth- Czirfusz Vilmos, Kovács Ármin, Ollai Péter

1. félidő

Kemény hetek után van az U12-es fiú csapatunk, hiszen komoly betegség hullám söpör végig a társaságon, amelynek köszönhetően 7-8 fővel edzettünk a héten és kifejezetten boldog vagyok, hogy sikerült kiállnunk a hétvégi mérkőzésre, hogy gyakorolhassunk. A MAFC elleni első meccshez képest ellenfelünk egy jóval erősebb csapatot hozott el, míg mi se a megszokott összeállításba léptünk pályára. Hamar látszódott, hogy nem tudjuk felvenni a tempót ellenfelünkkel, de szerettük volna, ha tudunk gyakorolni, egy ilyen jól szervezett csapat ellen is. Az elején rengeteg labdát vesztettünk egyénieskedősünknek és kapkodásunknak köszönhetően, sokszor nem sikerült 8mp alatt a labdát átvinni a támadó térfélre.

2. félidő

A második félidőben javult a játék képe, már nem rohantunk úgy ahogyan az elején, egyre több szép labda járatás volt, igaz ellenfelünk indításaival nem tudtunk visszarendeződni. A negyedik negyedben egyre több helyzetünk volt és ellenfelünk kevésbé fizikális gyerekeivel szemben már nem volt akkora lemaradásunk, amelynek köszönhetően közel 20 pontot sikerült szereznünk.

Összegzés

Javultunk a mérkőzés alatt támadásban aminek örülök, viszont nem mindenkitől láttam, hogy igazán megszakadna a pályán, amiért picit szomorú vagyok. Dévai Máté, Jánosi Geri és ULG igyekezett igazán ellenállást kifejteni, Máté kifejezetten kellemetlen momentumokat okozott a palánk alatt néha  Nincs okunk keseregni, láttuk, hogy milyen szintre kell eljutnunk.
A betegeknek jobbulást kívánok, a szülőknek pedig köszönjük a támogatást!

Hasonló tartalmak

 • Hosszú hétvége van mögöttünk, amelyet egy szerdai Kőbánya elleni rangadó és egy hétvégi Országos forduló követ. Mindenkire nagy szükség lesz, hiszen 8 nap alatt 5 meccset játszunk, amely…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-25 Kezdés: 11:00

 • Ellenfelünknek gratulálok a kemény játékhoz, de magunknak is győzelemhez. Tanulásgos lesz remélem a mérkőzés fegyelem és figyelem szempontjából. Szülőknek köszönjük a szurkolást!

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 16:30

 • Lassan kezdtünk, de sikerült felpörögni, melegítésünket komolyabban kell vennünk, a védő teljesítmény azonban megsüvegelendő!

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 12:00