Fiú U12: Kell ilyen is

A serdülő bajnsokág csütörtöki fordulóján a Gödi SE-t fogadtuk. Ellenfelünkben több másodéves serdülő is szerepelt, így nehéz falatnak ígérkezett ez az összecsapás, de bizakodva vágtunk neki a mérkőzésnek. Ez meg is látszott a kezdésünkön az első negyed feléig még vezettünk is, aztán ellenfelünk magához tért és gyorsan átvette az irányítást. Vesszőparipánk ismét a lepattanózás volt, hozzátéve, hogy ezúttal nem csak azért mert nem zártunk ki, hanem mert egyszerűen olyan fizikális hátrányban voltunk az 1-2 évvel idősebb, magas játékosokkal szemben, hogy sokszor esélyünk sem volt megszerezni a lecsorgó labdákat. Ennek ellenére kisembereink, Balu és Zümi is több szép támadó pattanaót szerzett és amikor sikerült a védő oldalt is megnyerni a párharcokat, szép indításokat tudtunk vezetni és egy az egyben is több remek akciónk volt! Azonban nem mindig voltunk ilyen magabiztosak, sőt sokszor voltunk bátortalanok elől és hátul is, melyek eladott labdákat és kapott kosarakat eredményeztek. Tisztelet a kivételnek, például Máté és Salty remekül küzdött ma, szép példát mutattak a többieknek!

A korkülönbség és a fizikalitás miatt ezeknek a mérkőzéseknek nem az eredmény miatt van értleme számunkra, hanem hogy megtanuljunk kicsit keményebben játszani, és hogy még több gyakorlási lehetőségünk legyen meccs szituációban. Remélem sikerült játékosaimnak értékes tapasztalatokkal hazatérnie! A visszavágón minden esetre kiderül, hogy a játék képe alapján fejlődtünk-e a játék említett aspektusaiban. Addig is dolgozunk tovább! Hajrá Kaszások!

2023. december 14. 16:30 – Kaszás Csarnok

ÓBUDAI KASZÁSOK/D – Gödi SE 39:93 (12-20,7-24,12-26,8-23)

Kaszások: GYŐR 6, Kulin, TEMESI 8, MÉHES 10, Balázs 1, Merkl, SOÓS 6, Vecseri 6, Német, Kiss-Hindulák 2, Fizesan,

JÁTÉKVEZETŐK ÉS MKOSZ ELLENŐR: KORPÁS MÁTÉ, FÖLDESI ZSÓFIA


Hasonló tartalmak

 • Hosszú hétvége van mögöttünk, amelyet egy szerdai Kőbánya elleni rangadó és egy hétvégi Országos forduló követ. Mindenkire nagy szükség lesz, hiszen 8 nap alatt 5 meccset játszunk, amely…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-25 Kezdés: 11:00

 • Ellenfelünknek gratulálok a kemény játékhoz, de magunknak is győzelemhez. Tanulásgos lesz remélem a mérkőzés fegyelem és figyelem szempontjából. Szülőknek köszönjük a szurkolást!

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 16:30

 • Lassan kezdtünk, de sikerült felpörögni, melegítésünket komolyabban kell vennünk, a védő teljesítmény azonban megsüvegelendő!

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 12:00