Fiú U13: A halasztott EYBL meccs is kipipálva

Elismerésre méltó teljesítmény!

EYBL DÉL U13 (2010) A CSOPORT – 1. forduló

 

Az U13 (2010) EYBL 1. fordulójának utolsó mérkőzését kisebb halasztással, vasárnap játszottuk le.

Impozáns állománnyal jelent meg a Honvéd jól összeválogatott csapata a mi kis családi sajátos egységünk ellen. Ahogy az előző beszámoló és mérkőzés véget ért: nekünk mindig jól kell teljesítenünk! Rajtunk mindig nyomás van; ahhoz, hogy jól játszunk mindig ki kell hoznunk magunkból a maximumot! Végre az első pillanattól kezdve keményen beleálltunk a küzdelembe.

Voltak nehéz szakaszaink, ahol megint magunk ellen játszottunk, de összességében már végre nem hibáztunk olyan sokat. Megszenvedtünk minden pontért, ellenben sokszor kaptunk könnyebb kosarakat. Amikor koncentráltunk, jól védekeztünk és bizonytalanná tettük ellenfelünket.

Nagyon fájó volt jó pár játékvezetői hiba, amik nem volt kicsik, viszont elég nagyok és egyértelműek! Ezekből a szituációkból mi többször kerültünk közvetlenül hátrányba. Egy ilyen szoros meccsen ezek még nagyobb jelentőséggel bírnak!

…nekünk igenis fontos!!! A gyerekeknek igenis számít!!!

Az is számít, hogy megint kihagytunk 28 büntetőt egy 2 pontos meccsen, ezért dolgozunk tovább! Remélem, mindenki így fog tenni, hogy jobbá váljon!

A meccs MVP-je megérdemelten lett Dócs Jankó 20 pontjával és 30 lepattanójával, de az egész csapatunk nagyot küzdött ma, aminek minden tekintetben megvolt az eredménye! Egy fikarcnyit sem voltunk csalódottak!

Gratulálok a Csapatnak!!!

 

BUDAPESTI HONVÉD – ÓBUDAI KASZÁSOK 66:62 (19:16; 14:12; 18:14; 15:20)

Kaszások: Konecsnyi Bertin 6, OSZTOVITS IMRE 7, SZABADOS MÁTYÁS 12, Jones Aidan, Nagy Noé 4, Győr Szilárd 2, Bíró Balázs, Paár Ákos 9, Maurer Domonkos, Czirkos Ákos 2, Faragó Sándor, DÓCS JÁNOS 20


Hasonló tartalmak

 • Megérdemeltük a mait, hatalmas munkát végzett a csapat, koncentrációban, fizikalitásban egyaránt. Igyekszünk ebben a szellemben dolgozni a további meccseken.

  Bajnokság: Országos Junior Bajnokság

  Időpont: 2024-02-10 Kezdés: 14:00

 • Ellenfelünket dicséret illeti a harcias játékért, a srácaimnak pedig a fegyelmezett, sokpasszos játékhoz gratulálok. A Radó meccshez képest jóval fegyelmezettebbek voltunk, megtaláltuk időben a helyeket, tudtunk ezáltal gyakorolni…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-07 Kezdés: 18:00

 • Az egész meccset, az első negyedtől kezdve, öt perces sorcserékkel játszottuk le. Azt kell mondjam, hogy valóban mindenki kivette a részét ebből a győzelemből, hiszen aki lehetőséget kapott,…

  Bajnokság: Regionális Kadett Bajnokság

  Időpont: 2024-02-11 Kezdés: 17:30

 • A két félidő teljesen ellentétes mederben folyt, mintha nem is ugyanaz a két csapat játszott volna egymás ellen. Nagyon sajnálom, hogy az első félidőben behozhatatlan előnyt adtunk a…

  Bajnokság: Regionális Kadett Bajnokság

  Időpont: 2024-02-10 Kezdés: 12:30