Fiú U13: A mélyben és a mennyben jártunk

A felkészülésünknél továbbra is ránk jár a rúd, sőt pénteken még egy „sokkoló” sérülés is bekövetkezett. Ezúton is kívánunk jobbulást és mielőbbi felépülést P.Ákosnak!

Legutóbb 26 percig sikerült szorongatnunk a Vasas csapatát. Az előzményeket (betegségek és sérülés) figyelembe véve sajnos nem számíthattunk csúcsteljesítményre. A kezdésnél kicsit állva is maradtunk, majd 12-4-es állás és egy időkérés után sikerült visszakapaszkodnunk. Ami ezután jött, azt nem szeretnénk újra átélni: mi teljesen szétestünk, a körülmények pedig erre még rátettek egy lapáttal – szomorúan konstatáltuk, hogy „itt csak mi látjuk teljesen rosszul a történéseket és csak mi lehetünk felelősségre vonva”. Nincs mit szépíteni: most csúnyán kikaptunk.

Ami viszont 2 óra múlva történt, az még talán minket is meglepett – de végre azt láttuk, amire képesek vagyunk!

A Kiss Lenke KA csapata 16-tal verte a Honvéd/B csapatát, akiket mi már megszorongattunk, de nyerni nem sikerült. Ők flowban ↔ mi „sokkban” és lesújtva léptünk a pályára… Teljes joggal érezhettük, hogy a becsületünkért kellett harcba szállnunk és nagyon rövid időn belül javítanunk kell! Az első pillanattól kezdve hihetetlen akaratról tanúbizonyságot téve vaddisznókként védekeztünk és küzdöttünk. Abszolút ez a hozzáállás hozta meg az eredményt.

Az egyéni teljesítmények közül kétségtelenül kitűnt Bertin játéka; védekezése és 24/6 pontja, Szili védekezése és pontjai, de mindenki más is igazán kitett magáért és teljes mértékben részese volt ennek a szép győzelemnek!

Viszonylag rövid idő leforgása alatt jártunk nagyon mélyen, majd sikerült mindenen felülemelkednünk!

Gratulálok a Csapatnak!!!

 

Első mérkőzés

VASAS AKADÉMIA/B – ÓBUDAI KASZÁSOK/B 94:54 (15:13; 37:8; 25:12; 17:21)

Kaszások: Konecsnyi Bertin 6, Dobler-Szeleczky Bence 2, Czirkos Ákos, Szabados Mátyás 10, Balpataki Bence 6, Jones Aidan, Bíró Balázs, GYŐR SZILÁRD 8, Osztovits Imre 4, Faragó Sándor 4, Nagy Noé 3, Dócs János 11

 

Második mérkőzés

KISS LENKE KA/A – ÓBUDAI KASZÁSOK/B 52:73 (8:22; 17:10; 14:19; 13:22)

Kaszások: KONECSNYI BERTIN 24/6, Dobler-Szeleczky Bence 5, Czirkos Ákos 3/3, Szabados Mátyás 6, Balpataki Bence 4, Jones Aidan 2, Bíró Balázs 2, GYŐR SZILÁRD 11, Osztovits Imre 2, Faragó Sándor 6, Nagy Noé, Dócs János 8


Hasonló tartalmak

 • Hosszú hétvége van mögöttünk, amelyet egy szerdai Kőbánya elleni rangadó és egy hétvégi Országos forduló követ. Mindenkire nagy szükség lesz, hiszen 8 nap alatt 5 meccset játszunk, amely…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-25 Kezdés: 11:00

 • Ellenfelünknek gratulálok a kemény játékhoz, de magunknak is győzelemhez. Tanulásgos lesz remélem a mérkőzés fegyelem és figyelem szempontjából. Szülőknek köszönjük a szurkolást!

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 16:30

 • Lassan kezdtünk, de sikerült felpörögni, melegítésünket komolyabban kell vennünk, a védő teljesítmény azonban megsüvegelendő!

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 12:00