Fiú U13: Budafokon is sikerült nyerni

Helyszín: BMTE Fonyódi Antal Sportcsarnok

Játékvezetők: Tóth Olivér, Bálint Bence

Nézők száma: 27

Mérkőzés időpontja: 2024-01-17 17:15:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Budafok 10 14 32 11 67
Óbudai Kaszások U13 17 24 11 18 70

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások/C : Richter P 17, WANJAU K 11, Pál S 6 , OLLAI P 10, Zentai P 7, Dalloul M, Bálint M, Pataki B 2, Berlinger M 4, Jánosi G 5, Daróczi G 5, Bán D 2

1. félidő

Ónosesőn keresztül vezetett az utunk Budafokra szerda délután, ahol a hazai csapat, hozzánk hasonlóan csak Kőbányán kapott ki, így a csoport egyik rangadója várt ránk. Kicsit nehezen indult a játék mind két oldalon, de alapból az egész mérkőzés hangulata hasonló volt, nehéz volt megtörni a csöndet a csarnokban. A játékrész vége felé elkezdtünk határozottabban odalépni védekezésben, amelynek köszönhetően sikerült ellépni egálról. A második negyedben Hamza vezetésével egyre komolyabb előny építettünk ki, amiben nagy szerepe volt Dalloul Márk és Zentai Peti védőmunkájának.

2. félidő

A harmadik negyedben tovább nőtt a különbség, jól ment a játék támadásban és védekezésben is, lendületes volt a csapat és már 28 pont is volt a különbség Petya és Peet kosaraival, amikor a cserék után elkezdtünk megtörni. Sajnos rengeteg labdát adtunk és védekezésben ebből könnyű kosaraink voltak. Ebből a lendületvesztésből aztán már nagyon nehéz volt újra beindulni, de szerencsére a végére ismét felfelé ívelt a játékunk és közel 20 pontos különbség lett a végére.

Összegzés

Gratulálok a győzelemhez és a többnyire lendületes játékhoz. Rengeteg meccsünk lesz még idén, így mindenkinek van bőven lehetősége a hibáit javítani, amire szükség lesz, hogy ne legyenek 15 pontos leolvadásaink, mert erősebb bajnokságban ez nem fog beleférni.
Peetnek gratula a 17 pontjához, és, hogy az első negyedhez képest nagyot javult a játéka. Zentai Petinek jobbulást kívánunk. Szép harc volt, mint utólag kiderült betegen.
Szülőknek köszönet a délutáni szállításért és szurkolásért ! 

Hasonló tartalmak

 • Hosszú hétvége van mögöttünk, amelyet egy szerdai Kőbánya elleni rangadó és egy hétvégi Országos forduló követ. Mindenkire nagy szükség lesz, hiszen 8 nap alatt 5 meccset játszunk, amely…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-25 Kezdés: 11:00

 • Ellenfelünknek gratulálok a kemény játékhoz, de magunknak is győzelemhez. Tanulásgos lesz remélem a mérkőzés fegyelem és figyelem szempontjából. Szülőknek köszönjük a szurkolást!

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 16:30

 • Lassan kezdtünk, de sikerült felpörögni, melegítésünket komolyabban kell vennünk, a védő teljesítmény azonban megsüvegelendő!

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 12:00