Fiú U13: Egálról folytatjuk

Helyszín: Kaszások csarnok

Játékvezetők: Tóth Olivér, Földesi Boglárka

Nézők száma: 30

Mérkőzés időpontja: 2024-01-10 18:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
BSC 13 17 19 15 64
Óbudai Kaszások U13 12 17 23 12 64

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások/C : DARÓCZI G 15, ZENTAI P 15, OLLAI P 10, Dévai 8, Richter P 4, Sándor F 6, Jánosi G 4, Pataki B 2, Udvardi-L G, Pál S, Berlinger M, Csizmazia K

1. félidő

Decemberben lezárultak az alapszakasz alsóházi fordulói, amely eredményei alapján kivívtuk hogy keresztjátékkal még bejuthassunk az országos főtábla küzdelmeibe. Ellenfelünknek a pest megyei alapszakaszt veretlenül!! megnyerő BSC gárdája lett. Eddigi meccseikből próbáltuk feltérképezni ellenfelünket, tudtuk hogy jó védekezésre lesz szükségünk és komoly fizikális harcra lehet számítani majd a pályán. Látszódott az izgulás mind két oldalon, rengeteg rossz döntést hoztak a csapatok az első két negyedben, rengeteg eladott labdával és rossz dobáskiválasztással, de mind végig fej fej mellett haladtak a csapatok. Nálunk Peti Fülöp és Petya volt, akik leginkább kitudtak tűnni támadásban.

2. félidő

Jó ritmusban kezdtük meg a második félidőt Daru és Peti vezetésével és az embernek olyan érzése lehetett hogy el is tudnánk menni több ponttal, de 6 egységnél többel nem tudtunk nagyobb előnyt kiharcolni, ellenfelünknek mindig volt válasza. A végjátéra egyre kisebb előnnyel mentünk bele, végül ellenfelünknek sikerült egyenlíteni, amely végül meg is maradt az utolsó másodpercekre, így döntetlennel zártuk a keresztjáték első mérkőzését.

Összegzés

Vasárnap Budakeszin fog eldőlni a párharc. Biztos, hogy egy sokkal élvezhetőbb és gördülékenyebb kosárlabdát fog mind két csapat játszani, a mérkőzés folyamán is folyamatosan sikerült oldódni a feleknek. A srácok tudom hogy most is a legtöbbet fogják kihozni magukból. Igyekszünk tanulni a hibánkból és harcos, fegyelmezett játékot bemutatni.
Köszönjük a szurkolást a kilátogatóknak!

Hajrá Kaszások!

Hasonló tartalmak

 • Hosszú hétvége van mögöttünk, amelyet egy szerdai Kőbánya elleni rangadó és egy hétvégi Országos forduló követ. Mindenkire nagy szükség lesz, hiszen 8 nap alatt 5 meccset játszunk, amely…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-25 Kezdés: 11:00

 • Ellenfelünknek gratulálok a kemény játékhoz, de magunknak is győzelemhez. Tanulásgos lesz remélem a mérkőzés fegyelem és figyelem szempontjából. Szülőknek köszönjük a szurkolást!

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 16:30

 • Lassan kezdtünk, de sikerült felpörögni, melegítésünket komolyabban kell vennünk, a védő teljesítmény azonban megsüvegelendő!

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 12:00