Fiú U13: Ezt odatettük!

Első fejezetként az volt a tétje ennek a mérkőzésnek, hogy elkerüljük az utolsó helyet, és játszhassunk tovább a középházba jutásért.

Az elmúlt időszak történései nem sok jót tartogattak számunkra, de nem foglalkozva a körülményekkel felszívtuk és odatettük magunkat. A kulcs a fegyelmezett védekezés és az elszántság volt.

A kezdéstől jól működtek azok a dolgok, amiket előzetesen gyakoroltunk és megbeszéltünk. Állva is hagytuk ellenfelünket; a hetedik percben már 17:4-re vezettünk, innen már volt válasz a kosarainkra, de nem tudtak hozzánk közelebb jönni.

A második negyedben kicsit fordítva sült el a fegyver, mert a támadásaink voltak erőltetettek, így a dobóhelyzeteink sem úgy alakultak, ezzel pedig sebezhetőbbé váltunk. A negyed végére azért újra nyeregbe kerültünk.

A félidő után kaptunk pár könnyebb kosarat, de még viszonylag hamar ébredünk a félidei álomból. Innentől vagy mi kaptunk lángra, vagy ellenfelünk esett szét, de már megállíthatatlanul robogtunk a nagyarányú győzelem felé.

Gratulálok a Csapatnak, erre a hozzáállásra büszkék lehetünk!

A büntetőink is javuló tendenciát mutatnak és az egyéni teljesítményekben is többen javultak: Bertin folytatta remek formáját, Imi körül is mindig történt valami és eredményesen játszott, Bazsiból is végre több jött ki, Benya is jobban odatette magát, Aidan pedig zúzott ujjal dobta meg -szerintem- egyéni legjobb teljesítményét!

 

ÓBUDAI KASZÁSOK/B – KissLenke KA/A 89:48 (24:9; 15:16; 26:10; 24:13)

Kaszások: KONECSNYI BERTIN 19/6, DOBLER-SZELECZKY BENCE 8, Czirkos Ákos 2, Nagy Noé 6/3, Balpataki Bence 1, BÍRÓ BALÁZS 6, Győr Szilárd 3, OSZTOVITS IMRE 11, JONES AIDAN 9, SZABADOS MÁTYÁS 10, Fintics-Virág Csaba 2, DÓCS JÁNOS 12


Hasonló tartalmak

 • Hosszú hétvége van mögöttünk, amelyet egy szerdai Kőbánya elleni rangadó és egy hétvégi Országos forduló követ. Mindenkire nagy szükség lesz, hiszen 8 nap alatt 5 meccset játszunk, amely…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-25 Kezdés: 11:00

 • Ellenfelünknek gratulálok a kemény játékhoz, de magunknak is győzelemhez. Tanulásgos lesz remélem a mérkőzés fegyelem és figyelem szempontjából. Szülőknek köszönjük a szurkolást!

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 16:30

 • Lassan kezdtünk, de sikerült felpörögni, melegítésünket komolyabban kell vennünk, a védő teljesítmény azonban megsüvegelendő!

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 12:00