Fiú U13: Továbbra is fegyelmezetten

Helyszín: Kaszások csarnok

Játékvezetők: Koncz Ádám, Konta Csanád

Nézők száma: 50

Mérkőzés időpontja: 2024-02-07 18:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
SZPA-HSE U14 4 11 9 5 29
Óbudai Kaszások U13 33 35 15 28 111

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások/C : KÖCSE K 22, DÉVAI M 18, WANJAU 13/3, Bálint M 12, Richter P 10, Sándor F 9/3, Bánd D 8 , Pál S 6, Jánosi G 5, Berlinger M 4, Ollai P 2, Dalloul M 2

1. félidő

A februári időszakban a Serdülő /B bajnokság mérkőzésivel igyekszünk készülni az Alsóház második körének a fordulóira. Az elmúlt hetekben az egész csapat betegeskedett, így jóformán azok játszottak a Szent Pál Akadémia ellen, akik bevethetőek voltak. Ahogyan a legutóbbi alkalommal, az első félidőben főleg a gyorsindításokon volt a hangsúly, míg terv szerint a második félidőben szerettünk volna többet gyakorolni felállt védelem ellen. Jól ment a labda az első két játékrészben, rendre megvoltak az átlépőink és sok labdaszerzés után, rengeteg gyorsindítás kosarat szereztünk.

2. félidő

Igyekeztünk fegyelemben előre lépni és játszani Ökölből, ami annyiban nehéz volt, hogy akadt olyan, aki először találkozott a mozgással. A negyedik negyed jóval fegyelmezettebb volt ebben, szépen megvoltak a döntéseink belőle, jól kommunikáltak a srácok a pályán. Egyre több 1-0 helyzetünk van, ami köszönhető annak, hogy a spacing javul, illetve nem akarunk görcsösen pontot szerezni, keressük a legjobb befejezés opciókat csapat szinten.

Összegzés

Ellenfelünket dicséret illeti a harcias játékért, a srácaimnak pedig a fegyelmezett, sokpasszos játékhoz gratulálok. A Radó meccshez képest jóval fegyelmezettebbek voltunk, megtaláltuk időben a helyeket, tudtunk ezáltal gyakorolni éles helyzetben.
Legközelebb a Radó Basket érkezik hozzánk, ahol szeretnénk tovább javulni játékban.
A betegeknek és sérülteknek jobbulást!

Hasonló tartalmak

 • Hosszú hétvége van mögöttünk, amelyet egy szerdai Kőbánya elleni rangadó és egy hétvégi Országos forduló követ. Mindenkire nagy szükség lesz, hiszen 8 nap alatt 5 meccset játszunk, amely…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-25 Kezdés: 11:00

 • Ellenfelünknek gratulálok a kemény játékhoz, de magunknak is győzelemhez. Tanulásgos lesz remélem a mérkőzés fegyelem és figyelem szempontjából. Szülőknek köszönjük a szurkolást!

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 16:30

 • Lassan kezdtünk, de sikerült felpörögni, melegítésünket komolyabban kell vennünk, a védő teljesítmény azonban megsüvegelendő!

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 12:00