Fiú U14: Egy jó második félidő

Helyszín: Rózsakerti Demjén István Református Általános Isko

Játékvezetők: Fulai Bátor Szebasztián, Kara Zsombor

Nézők száma: 40

Mérkőzés időpontja: 2024-01-12 17:15:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Budafok 26 29 8 19 82
Óbudai Kaszások U14 12 10 19 6 47

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások/C: Osztovits I. 2, Bíró B., Maurer D., Győr Sz. 4, Szabados M. 9/3, Paár Á. 8, Nagy N. 6, Dócs J. 7, Czirkos Á., Balpataki B. 4, Dobler-Szeleczky B. 7, Jones A.

1. félidő

A budafoki első számú kadett csapat épphogy lemaradt az országos középházról, így ebben a bajnokságban jelentős erőt képviselnek. Nekünk az utóbbi két mérkőzésünk mondhatni: nagyon könnyű volt ezért talán ezért sem kellően álltunk hozzá az összecsapásnak.
Erős ellenfél ellen szerettünk volna megtenni mindent, amit tudunk és készülni az U14-es bajnokságunkra, éppen ezért mi a serdülő szabályok szerint menedzseltük a meccset. Sajnos az első félidőben bosszantóan a legalapvetőbb hibákat vétettük, ezért nagyon távol játszottunk a „komfortzónánktól”, rendezetlenül, káoszban.

2. félidő

A második félidőt ugyanúgy kezdtük, mint az első negyedet, mégis merőben más felfogással léptünk a pályára. Ennek meg is lett az eredménye, meg tudtuk mutatni: milyenek vagyunk, sőt még annál többet is. Így már sokkal élvezhetőbb volt a játék.

Összegzés

Sajnálom, hogy gyengén kezdtünk, annak ellenére is, hogy amit a második félidőben mutattunk – valószínűleg nem tudtuk volna fenntartani 40 percig. Viszont arra a periódusra elismerően tekinthetünk vissza és nem vallottunk kudarcot. A következő célunk lehetne, hogy elnyújtsuk ezt a jó szakaszt.

Hasonló tartalmak

 • Hosszú hétvége van mögöttünk, amelyet egy szerdai Kőbánya elleni rangadó és egy hétvégi Országos forduló követ. Mindenkire nagy szükség lesz, hiszen 8 nap alatt 5 meccset játszunk, amely…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-25 Kezdés: 11:00

 • Ellenfelünknek gratulálok a kemény játékhoz, de magunknak is győzelemhez. Tanulásgos lesz remélem a mérkőzés fegyelem és figyelem szempontjából. Szülőknek köszönjük a szurkolást!

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 16:30

 • Lassan kezdtünk, de sikerült felpörögni, melegítésünket komolyabban kell vennünk, a védő teljesítmény azonban megsüvegelendő!

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 12:00