Fiú U16: Döcögve kezdtünk!

Helyszín: Kaszások csarnok

Játékvezetők: TAHIN ANDRÁS, TARNAI GYULA CSABA

Nézők száma: 19

Mérkőzés időpontja: 2023-11-11 13:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Keresztúri SE 16 16 11 10 53
Óbudai Kaszások U16 13 24 25 24 86

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások: MÉHÉSZ 13/3, PAÁR 12/6, KARDOS 8, DEMETER 17/3, Daróczi 6.
Cs: ÁCS 11/9, Halász 4, Mihályi 2, Zádor, Balczer, MESHKOV 8/6, Grósz 5/3.

1. félidő

Nem megfelelő hozzáállással kezdtük a mérkőzést. Hagytuk ellenfelünknek, hogy azt játszák, amit tudnak. Ennek köszönhető, hogy hacsak pár ponttal is, de végig vezettek a nyitó negyedben a vendégek. Ez önmagában még nem lenne túl nagy gond, a problémát az jelentette, hogy a vendégek elhitték, hogy itt akár esélyük is lehet, és ezzel így bizony igen nehéz helyzetbe sodortuk magunkat. A második negyedben, nagy küzdelemben megfordítottuk ugyan az állást, de csupán 5 pontos vezetést mutatott az eredményjelző.

2. félidő

Igaz, a második 10 perc már biztató volt, a srácok szerencsére megmutatták, hogy tudnak még annál is jobban játszani. A harmadik negyedben eldöntöttük a mérkőzést. A folyamatos cseréknek köszönhetően (akik nagyon jól szálltak be a meccsbe) sokkal frissebbek voltunk, mint a vendégek, így gyakorlatilag bedaráltuk a keresztúri alakulatot. Az utolsó negyedre kicsit talán meg is törtek a vendégek, így csalóka végeredmény született, hiszen egyáltalán nem volt ez olyan sima győzelem…

Összegzés

Haza pályán csakis a győzelem elfogadható számunkra. Bár a mérkőzés eleje csalódást keltő volt, utána szépen lassan egyre jobbak voltunk és helyenként kifejezetten szépen játszottunk. Aminek nagyon örülök és egyébként a siker fő kulcsa is volt, hogy védekezésben fegyelmezettek voltunk és megcsinálták a srácok azokat a dolgokat, amiket kértünk tőlük. Sok sikert kívánunk a Keresztúrnak a folytatásra! Köszönjük szépen a szurkolást! Hajrá Kaszások!

Hasonló tartalmak

 • Hosszú hétvége van mögöttünk, amelyet egy szerdai Kőbánya elleni rangadó és egy hétvégi Országos forduló követ. Mindenkire nagy szükség lesz, hiszen 8 nap alatt 5 meccset játszunk, amely…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-25 Kezdés: 11:00

 • Ellenfelünknek gratulálok a kemény játékhoz, de magunknak is győzelemhez. Tanulásgos lesz remélem a mérkőzés fegyelem és figyelem szempontjából. Szülőknek köszönjük a szurkolást!

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 16:30

 • Lassan kezdtünk, de sikerült felpörögni, melegítésünket komolyabban kell vennünk, a védő teljesítmény azonban megsüvegelendő!

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 12:00