FIú U16: Ez nagyon kellett!

Helyszín: Kaszások csarnok

Játékvezetők: HARTAI TAMÁS, GYŐRI FERENC

Nézők száma: 27

Mérkőzés időpontja: 2023-03-19 11:30:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Szombathelyi Sportiskola U16 19 17 12 22 70
Óbudai Kaszások U16 11 27 21 20 79

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások: HORVÁTH 19/6, Rónai 2, Goór 11, LUGOSSY 5, HIDVÉGI 14/6.
Cs: KRAJCSI 8, JARKAS 10/6, KARDOS 6, Herczeg 2, Léczfalvi, Ruga 2.

1. félidő

Ismét elbuktuk az első negyedet és kizárólag magunknak és a hozzáállásunknak köszönhetjük mindezt. Félreértés ne essék, a szombathelyiek egy képzett játékosokból álló, kifejezetten jó csapat. Egyszerűen túl langyosan védekeztünk, támadásban pedig még a sakk-mattig kidolgozott helyzeteket is képesek voltunk kihagyni. Azt gondolom, hogy a kettő között bizony van összefüggés. Bár a második negyed nagyon jól sikerült, még az itt mutatott védekezésünkkel sem lehettünk elégedettek. Kétségtelen tény, hogy a támadásunk egyértelműen összeállt, 27 pontot dobtunk ebben a játékrészben.

2. félidő

A második félidőre állt össze minden. Sikerült fenntartani a támadási hatékonyságunkat, de a harmadik negyed kezdetétől, már a védekezésünk is kifejezetten jó volt. 9 ponttal tudtuk megnyerni a meccsnek ezt a szakaszát, amiről később kiderült, hogy döntő szerepet játszott a későbbi győzelmünkben. Az utolsó negyed kiegyensúlyozott küzdelmet hozott és ahogy fogyott az idő, úgy vált egyre nyilvánvalóbbá, hogy ezt a sikert már bizony nem vehetik el tőlünk.

Összegzés

Az előző fordulóban, kifejezetten jó játékkal, majdnem sikerült győzelemmel távoznunk Szolnokról! Bár fájt a vereség, azt lehetett érezni a srácokon, hogy összességében erősebbek lehetünk ezután a pofon után. Egy fordulóval később már választ is kaphattunk a kérdéseinkre. Ha tovább szeretnénk jutni ebből a csoportból, a soron következő hazai meccseinket be kell húzni. Tudtuk, hogy nehéz lesz, de hittünk benne, hogy sikerülni fog! Gratulálunk a vendégeknek is, várjuk a visszavágót! A folytatás is nagyon keménynek ígérkezik, 2 idegenbeli meccset játszunk a jövő héten. Reméljük folytatni tudjuk majd a győzelmi sorozatunkat. Köszönjük a szurkolást! Hajrá Kaszások!

Hasonló tartalmak

 • Hosszú hétvége van mögöttünk, amelyet egy szerdai Kőbánya elleni rangadó és egy hétvégi Országos forduló követ. Mindenkire nagy szükség lesz, hiszen 8 nap alatt 5 meccset játszunk, amely…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-25 Kezdés: 11:00

 • Ellenfelünknek gratulálok a kemény játékhoz, de magunknak is győzelemhez. Tanulásgos lesz remélem a mérkőzés fegyelem és figyelem szempontjából. Szülőknek köszönjük a szurkolást!

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 16:30

 • Lassan kezdtünk, de sikerült felpörögni, melegítésünket komolyabban kell vennünk, a védő teljesítmény azonban megsüvegelendő!

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 12:00