Fiú U16: Ez nagyon kellett volna…

Helyszín: Kaszások csarnok

Játékvezetők: VIDA JÓZSEF, GAÁL ISTVÁN TAMÁS

Nézők száma: 49

Mérkőzés időpontja: 2023-04-23 17:30:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Szolnok KA/A 15 26 14 24 79
Óbudai Kaszások U16 16 22 20 13 71

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások: Horváth 14, RÓNAI 6, Goór 8/3, Hidvégi 4, HERBÁK 13.
Cs: Lugossy 5, Jarkas, Krajcsi, HERCZEG, Léczfalvi.

1. félidő

Megnyertük az első negyedet, de csupán csak egy pontocskával. Az eredmény is mutatta, hogy mennyire kiélezett küzdelem folyt a pályán. Nem játszottunk rosszul, de nem is tudtunk élni a hazai pálya nyújtotta előnyökkel. A második negyedben 22 pontot dobtunk, mégsem lehettünk elégedettek, mert sajnos ennél is többet kaptunk, egészen pontosan 26-ot. Ez sajnos túl sok. Ennek köszönhetően 3 pontos hátrányban mentünk a nagyszünetre.

2. félidő

Jól jöttünk ki az öltözőből és nagyon jól sikerült a harmadik negyed. 6 ponttal nyertük meg ezt a játékrészt és ezzel átvettük a vezetést is. Ami ennél fontosabb, hogy a játék képe is azt mutatta, hogy végre sikerült átvennünk az irányítást, sajnos mégsem tudtuk győzelemre váltani mindezt. A Szolnok szépen lassan kiegyenlített, sőt a záró negyedre már a vezetést is átvették. A hajrára úgy fordultunk, hogy már nekünk kellett az eredmény után rohanni, és hiába tudtunk szerezni pár labdát, ez már nem volt elég ahhoz, hogy ki tudjunk egyenlíteni.

Összegzés

Szolnokon fájó vereséget szenvednünk. 2 ponttal kaptunk ki, a célunk egyértelműen az volt, hogy visszavágjunk. A szoros első félidő után, a harmadik negyedben úgy tűnt, hogy sikerül megnyernünk ezt az elképesztően fontos meccset, sajnos a végére nagyot fordult a találkozó képe. Két kulcs játékosunk is kipontozódott és úgy néz ki, hogy ezt már nem bírta el a csapatunk. A végén mindent megtettünk, de a vendégek higgadtak tudtak maradni és összességében megérdemelten nyertek. Köszönjük a szurkolást! Szerdán megpróbáljuk kijavítani ezt a botlást! Hajrá Kaszások!

Hasonló tartalmak

 • Hosszú hétvége van mögöttünk, amelyet egy szerdai Kőbánya elleni rangadó és egy hétvégi Országos forduló követ. Mindenkire nagy szükség lesz, hiszen 8 nap alatt 5 meccset játszunk, amely…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-25 Kezdés: 11:00

 • Ellenfelünknek gratulálok a kemény játékhoz, de magunknak is győzelemhez. Tanulásgos lesz remélem a mérkőzés fegyelem és figyelem szempontjából. Szülőknek köszönjük a szurkolást!

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 16:30

 • Lassan kezdtünk, de sikerült felpörögni, melegítésünket komolyabban kell vennünk, a védő teljesítmény azonban megsüvegelendő!

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 12:00