Fiú U16: Magabiztos volt a Szombathely

Helyszín: rena Savaria Munkacsarnoka

Játékvezetők: ESZTERGÁLYOS RÓBERT, NÉMETH ANDRÁS

Nézők száma: 34

Mérkőzés időpontja: 2023-04-26 17:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Szombathelyi Sportiskola U16 27 18 18 13 76
Óbudai Kaszások U16 16 17 18 8 59

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások: HORVÁTH 19/3, Rónai, Goór 10/6, Hidvégi 8/3, Herbák 3.
Cs: Lugossy 6, Jarkas 3/3, KRAJCSI 10, Herczeg, Léczfalvi.

1. félidő

Magabiztosan kezdtek a hazaiak, sajnos dobást is alig hibáztak. Tudtuk, hogy mit kellene ellenük csinálni, igyekeztek is a srácok, de a szombathelyi csapatkapitány, Horváth egyszerűen megállíthatatlan volt. A második játékrészben sikerült bejönnünk 10 pont alá. A védekezésünk sokkal jobb volt. Több labdánk is volt, hogy igazán feljöjjünk, de sajnos nem tudtunk élni a lehetőségekkel. A negyed vége ráadásul nem sikerült jól, így a félidőre még egy ponttal növelni tudták a hazaiak az előnyüket.

2. félidő

Bár az első kosarakat mi kaptuk és a különbség már majdnem 20 volt közte, érezni lehetett a csapatunkon, hogy még egyáltalán nem adtuk fel. Fel is tudtunk jönni 10 pontra, nem is egyszer, de egyszerűen nem tudtuk átlépni azt a bizonyos lélektani határt. A Szombathely így egyre nyugodtabban játszhatott, nekünk pedig egyre többet kellett kockáztatnunk. A végén nem sikerült csodát tenni, így a vártnál simább meccsen nyerni tudott a Falco.

Összegzés

Hazai pályán megvertük a Szombathely csapatát, akik azóta imponáló teljesítménnyel, a második helyen álltak a bajnokságban. Győzni mentünk Szombathelyre és meg is volt ehhez a stratégiánk. Sajnos nem sikerült megvalósítani és kijelenthetjük, hogy a Falco 5-öse, Horváth, szinte egyedül vert meg minket. Klasszis teljesítményt nyújtott és esélyünk sem volt a meccs végén a győzelemre. Két hazai mérkőzésünk van még hátra ebből az idei szezonból, a célunk az, hogy 2 győzelemmel zárjuk le az évet! Hajrá Kaszások!

Hasonló tartalmak

 • Hosszú hétvége van mögöttünk, amelyet egy szerdai Kőbánya elleni rangadó és egy hétvégi Országos forduló követ. Mindenkire nagy szükség lesz, hiszen 8 nap alatt 5 meccset játszunk, amely…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-25 Kezdés: 11:00

 • Ellenfelünknek gratulálok a kemény játékhoz, de magunknak is győzelemhez. Tanulásgos lesz remélem a mérkőzés fegyelem és figyelem szempontjából. Szülőknek köszönjük a szurkolást!

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 16:30

 • Lassan kezdtünk, de sikerült felpörögni, melegítésünket komolyabban kell vennünk, a védő teljesítmény azonban megsüvegelendő!

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 12:00