Fiú U16: Megint csak majdnem…

Helyszín: Krajnyik

Játékvezetők: KAPOSI RENÁTÓ, NOVÁK BENCE

Nézők száma: 37

Mérkőzés időpontja: 2023-03-22 18:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
MVM-OSE LIONS U16/A 28 8 24 12 72
Óbudai Kaszások U16 20 19 22 8 69

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások: Horváth 15, Krajcsi 3, Goór 10/3, Lugossy 8, HIDVÉGI 20/6.
Cs: Rónai 4, Jarkas 7/3, Kardos 2, Ruga, Daróczi.

1. félidő

Bár az első negyedet elvesztettük, jól kezdtük a mérkőzést. Rengeteg pontot, 28-at kaptunk. Ez volt a gond! A hazaiak extrát dobtak, nem is vitás, de sajnos asszisztáltunk hozzá. Pedig a dobott 20 pontunk kifejezetten biztató volt. A folytatás sokkal jobban sikerült. 20 ponttal szorítottuk vissza a hazaiak pontgyártását, mindössze 8 pontot kaptunk és közben fent tudtuk tartani az eredményességünket támadásban. Kifejezetten jó teljesítményünknek köszönhetően, még a vezetést is át tudtuk venni.

2. félidő

Nem jött jókor a szünet. Abszolút „flow”-ban volt a csapat. Az öltözőben átbeszéltük a dolgokat és azt is, ha így folytatjuk tovább, akár a meccset is eldönthetjük. Nem így lett… A hazaiak pikk-pakk eltüntették a minimális hátrányukat, de ami ennél is fontosabb, megtalálták ismét a ritmusukat és a játékukat. Bár fej-fej mellett haladt a két csapat és párszor még a vezetést is át tudtuk venni, inkább nekünk kellett utánuk rohanni és ahogy közeledett a vége, érezni lehetett, hogy ez idegenben így pokolian nehéz lesz. Az egy labdás meccseken már bármi megtörténhet. Mi az utolsó percben, számos próbálkozásunk ellenére is képtelenek voltunk betalálni, ők pedig magabiztosan és éretten lezárták a meccset.

Összegzés

Képzett, jó mentalitású csapat az Oroszlány, akik küzdeni tudásukat és mintaszerű hozzáállásukat is megmutatták nekünk. Nagyon jó meccset játszottunk és ehhez mindkét csapat kellett. Magas intenzitás volt, ezért mindkét csapat sokat hibázott. Egy hajszálnyival, de a hazaiak jöttek most ebből ki jobban. Nálunk csak Hidvégi tudott extrát nyújtani, a többieknek, bár tepertek becsülettel, ma nem volt jó napjuk. Ez pedig sajnos nem elég egy ilyen jó csapat otthonában. Jár a gratuláció az Oroszlánynak, várjuk a visszavágót! Hajrá Kaszások!

Hasonló tartalmak

 • Hosszú hétvége van mögöttünk, amelyet egy szerdai Kőbánya elleni rangadó és egy hétvégi Országos forduló követ. Mindenkire nagy szükség lesz, hiszen 8 nap alatt 5 meccset játszunk, amely…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-25 Kezdés: 11:00

 • Ellenfelünknek gratulálok a kemény játékhoz, de magunknak is győzelemhez. Tanulásgos lesz remélem a mérkőzés fegyelem és figyelem szempontjából. Szülőknek köszönjük a szurkolást!

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 16:30

 • Lassan kezdtünk, de sikerült felpörögni, melegítésünket komolyabban kell vennünk, a védő teljesítmény azonban megsüvegelendő!

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 12:00