Fiú U16: Megőriztük hazai veretlenségünket!

Helyszín: Kaszások csarnok

Játékvezetők: GODA LÁSZLÓ, HORVÁTH BRÚNÓ

Nézők száma: 28

Mérkőzés időpontja: 2022-11-20 17:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
BasketBaja SE/A 12 14 14 9 49
Óbudai Kaszások U16 23 8 20 21 72

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások: HORVÁTH 10, KRAJCSI 8/3, RÓNAI 11/6, HIDVÉGI 17/6, HERBÁK 9/3.
Cs: GOÓR 13/3, Jarkas, Daróczi, Herczeg, Demeter, Halász 2, Léczfalvi 2.

1. félidő

Az első félidőben megmutattuk azt is, hogy mit és hogyan kéne csinálnunk és sajnos azt is, hogy mit és hogyan nem. Az első negyed végére 11 pontos előnyt melóztunk össze magunknak. Jól kezdtünk és annak köszönhetően, hogy megcsináltuk, amit akartunk, szépen lassan el tudtunk lépni a vendégek elől. A második negyedben ahelyett, hogy bebiztosítottuk volna a vezetésünket, buta hibákat vétettünk védekezésben, a bajaiak pedig extra szituációkból is képesek voltak betalálni. A nagyszünetre így csupán 5 pontos, nyugtalanító vezetéssel mehettünk átbeszélni a dolgokat.

2. félidő

A mérkőzés második felére szerencsére sikerült visszatérni ahhoz a játékhoz, amit az első 10 percben mutattunk. Jól védekeztünk, mindössze 23 pontot kaptunk 20 perc alatt. Ahogy lenni szokott, ez megadta a ritmust a támadásnak is. Majd kétszer annyi pontot tudtunk dobni, mint ellenfelünk és ezzel a vége kifejezetten sima lett. Azért is örülünk ennek a teljesítménynek, mert az utolsó percekben mindenkinek lehetőséget tudtunk biztosítani, így mind a 12 játékosunk pályára léphetett és kivehette részét ebből a győzelemből.

Összegzés

Bár tudtuk, hogy kemény ellenfél lesz a Baja, egyértelműen az volt a célunk, hogy megőrizzük a veretlenségünket a Kaszások Csarnokában! Ennek megfelelően kezdtünk, de aztán a vendégek jelezték, hogy ez bizony nem lesz könnyű feladat. Mindenképpen jár a gratuláció nekik, a végeredmény nem tükrözi, hogy mennyire kemény ellenféllel szemben kellett elérnünk ezt a sikert. Várjuk a további kihívásokat! Köszönjük a szurkolást! Hajrá Kaszások!

Hasonló tartalmak

 • Hosszú hétvége van mögöttünk, amelyet egy szerdai Kőbánya elleni rangadó és egy hétvégi Országos forduló követ. Mindenkire nagy szükség lesz, hiszen 8 nap alatt 5 meccset játszunk, amely…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-25 Kezdés: 11:00

 • Ellenfelünknek gratulálok a kemény játékhoz, de magunknak is győzelemhez. Tanulásgos lesz remélem a mérkőzés fegyelem és figyelem szempontjából. Szülőknek köszönjük a szurkolást!

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 16:30

 • Lassan kezdtünk, de sikerült felpörögni, melegítésünket komolyabban kell vennünk, a védő teljesítmény azonban megsüvegelendő!

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 12:00