Fiú U16: Mindkét arcunkat megmutattuk…

Helyszín: Körmendi Rendészeti Technikum Tornacsarnok

Játékvezetők: KOVÁCS MÁTÉ, ANTONI MÁRK ÁGOSTON

Nézők száma: 31

Mérkőzés időpontja: 2022-11-13 13:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
AKMÉ Körmendi Törpördögök 25 23 21 22 91
Óbudai Kaszások U16 22 18 8 12 60

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások: Horváth 7/3, Krajcsi 5, Lugossy 12, GOÓR 18/6, Hidvégi 8.
Cs: Rónai 7, Herbák, Jarkas, Daróczi, Herczeg 2, Kardos 1, Demeter.

1. félidő

A mérkőzés eleje és gyakorlatilag mindkét első negyed, inkább a csapatok támadásáról szólt mintsem a védekezésről. Bár a szurkolók szép kosárlabdát láthattak, elmondhatjuk, hogy a védekezések nem voltak azon a szinten, mint a támadások. A hazaiak jól és tudatosan járatták a labdát, a megszokott környezetükben pedig kegyetlenül kihasználták a szépen kidolgozott helyzeteiket. Szerencsére támadásban tudtuk tartani a lépést és mi is kifejezetten hatékonyak voltunk. Nem a 40 dobott ponttal volt a probléma, egyszerűen túl sokat kaptunk. Nem voltunk elég agresszívak és hagytuk, hogy a Körmend játssza a saját játékát. Bár az utolsó pár percet elrontottuk, kifejezetten jó helyzetből várhattuk a folytatást.

2. félidő

A folytatás azonban nincs mit szépíteni, tragikusan sikerült. Velünk ellentétben, a hazaiak fent tudták tartani az első félidei formát. Sajnos a védekezésünk sem javult, de a nagyobb gond a támadással volt. Semmi sem akart bemenni, mindössze 8 pontot dobtunk a 3. negyedben. Teljesen szétestünk, mindenképpen meg kell vizsgálnunk, hogy mi történt a csapattal. Bár még az utolsó negyed elején is megpróbáltunk visszajönni a meccsbe, hamar eldőlt, hogy ezen a napon nincs esélyünk a győzelemre. A vége fájóan sima lett, különösen, ha azt nézzük, milyen volt az első félidő.

Összegzés

Idén egyszer már játszottunk a Rába partján. Akkor is nagyon meggyőző teljesítményt nyújtottak a körmendiek. Bíztunk benne, hogy ezúttal vissza tudunk vágni az akkori vereségért. Igaz, erre egy félidőn át minden esélyünk meg is volt, végül ismét csak a gratuláció maradt. Megérdemelték a hazaiak, gratulálunk nekik! A bajnokság folytatódik és mivel nagyon kiélezett a küzdelem, még semmi sem dőlt el. Folytatjuk a munkát, van még bőven hová fejlődnünk! Köszönjük a szurkolást! Hajrá Kaszások!

Hasonló tartalmak

 • Hosszú hétvége van mögöttünk, amelyet egy szerdai Kőbánya elleni rangadó és egy hétvégi Országos forduló követ. Mindenkire nagy szükség lesz, hiszen 8 nap alatt 5 meccset játszunk, amely…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-25 Kezdés: 11:00

 • Ellenfelünknek gratulálok a kemény játékhoz, de magunknak is győzelemhez. Tanulásgos lesz remélem a mérkőzés fegyelem és figyelem szempontjából. Szülőknek köszönjük a szurkolást!

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 16:30

 • Lassan kezdtünk, de sikerült felpörögni, melegítésünket komolyabban kell vennünk, a védő teljesítmény azonban megsüvegelendő!

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 12:00