Fiú U16: Nagyon jól játszottunk:

Helyszín: Kaszások csarnok

Játékvezetők: GOMBOS MÁRK BÁLINT, KORPÁS MÁTÉ

Nézők száma: 41

Mérkőzés időpontja: 2023-05-02 16:30:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
MVM-OSE Lions U16/A 9 24 16 16 65
Óbudai Kaszások U16 26 15 24 15 80

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások: HORVÁTH 18/3, Rónai 3/3, KRAJCSI, Hidvégi 10, HERBÁK 16.
Cs: Goór 11/9, Lugossy, JARKAS 10/6, Kardos, Herczeg 4, Léczfalvi 2.

1. félidő

Ismét hengereltünk a kezdésnél. 19:1-re is vezettünk és bár nagyon szépen támadtunk, meg kell jegyezni, hogy a vendégeknek az első 6 percben semmi sem akart bemenni. A folytatásban beindultak az oroszlányi pontgyárosok, mi pedig apró hibák sorát vétettük, így a vendégek szépen lassan elkezdték ledolgozni hátrányukat. A 17. percben mindössze két pontra apadt az előnyünk. Az első félidő hajrájában szerencsére ismét meg tudtuk rázni magunkat, és 8 pontos előnnyel mehettünk a szünetre.

2. félidő

A második félidőt, ha nem is olyan dominánsan, de ismét meggyőző fölénnyel kezdtük. A 3. negyedben meg tudtuk duplázni az előnyünket és a folytatásban lehetett érezni, hogy a vendégekből szépen lassan kiég a tűz. Külön öröm számomra, hogy mindenkit szépen be tudtunk és be is lehetett forgatni, így valóban csapatként tudtunk győzni, ahol mindenki hozzá tudta tenni a magáét. Szépen és jól játszottunk ezen a napon így egy kifejezetten erős Oroszlányt tudtunk magabiztosan megverni.

Összegzés

Oroszlányban járt a gratuláció ellenfelünknek, de nagyon kicsin múlott, hogy győztesként térjünk haza. Ma már látjuk, hogy mennyire kellett volna az a győzelem, így teher nélkül, felszabadultan készülhettünk arra, hogy visszavágjunk. A vendégek vállát még nyomta a győzelmi kényszer és talán ezek a körülmények is kellettek ahhoz, hogy ez a mérkőzés így alakuljon. Mindenesetre kijelenthetjük, hogy a srácok nagyon szépen játszottak, az egyik legjobb meccsünk volt és amikor hazai pályán így tudunk teljesíteni, akkor bizony nagyon nehéz megverni minket. Már csak egy meccsünk van hátra, azt is győzelemmel szeretnénk ünnepelni, itt a Kaszások Csarnokában! Köszönjük a szurkolást! Hajrá Kaszások!

Hasonló tartalmak

 • Hosszú hétvége van mögöttünk, amelyet egy szerdai Kőbánya elleni rangadó és egy hétvégi Országos forduló követ. Mindenkire nagy szükség lesz, hiszen 8 nap alatt 5 meccset játszunk, amely…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-25 Kezdés: 11:00

 • Ellenfelünknek gratulálok a kemény játékhoz, de magunknak is győzelemhez. Tanulásgos lesz remélem a mérkőzés fegyelem és figyelem szempontjából. Szülőknek köszönjük a szurkolást!

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 16:30

 • Lassan kezdtünk, de sikerült felpörögni, melegítésünket komolyabban kell vennünk, a védő teljesítmény azonban megsüvegelendő!

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 12:00