Fiú U16/A: Jobb volt nálunk a Kaposvár…

Helyszín: Kaposvár, Gyakorló Gimnázium

Játékvezetők: SZENTPÁLI-GAVALLÉR CSABA, BELÁK DORKA

Nézők száma: 29

Mérkőzés időpontja: 2023-04-15 15:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Kasi/A 22 22 23 27 94
Óbudai Kaszások U16 19 6 9 22 56

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások: Horváth 14, RÓNAI 6, Goór 8/3, Hidvégi 4, HERBÁK 13.
Cs: Lugossy 5, Jarkas, Krajcsi, HERCZEG, LÉCZFALVI 6.

1. félidő

Ismét jól kezdtük a meccset, sokáig vezetni is tudtunk, de a palánk alatti lepattanók tekintetében kialakult elképesztő főlényüket nem tudtuk mezőnyben ellensúlyozni. Ezt leszámítva azonban minden okunk meglehetett a bizakodásra. Jól védekeztünk és a pontszerzéssel sem volt gond. A folytatás sajnos borzasztóan sikerült. Egy pár perces rövidzárlatnak köszönhetően, pillanatok alatt elléptek tőlünk a hazaiak és ezzel bizony érezhetően meg is törtek minket.

2. félidő

Próbáltunk újra lendületbe jönni, de sajnos már nem volt visszaút. A Kaposvár továbbra is koncentrált maradt és olyan tempót diktált, amivel mi egyszerűen nem tudtuk tartani a lépést. A harmadik negyed hasonlóan rosszul sikerült, mint a második, így a folytatásra már csak a tisztes helytállás lehetett a célunk. A záró negyed hasonlóan jól sikerült, mint a nyitó, így legalább a végét sikerült méltósággal lezárni.

Összegzés

A hazai meccsünkön kénytelenek voltunk gratulálni a kaposi játékosoknak. Mivel akkor volt több hiányzónk is, bíztunk benne, hogy a visszavágón meglepetést tudunk majd okozni. Hazai pályán ugyanis bravúr lett volna győzni az eddig elképesztően magabiztos Kasi ellen. Bár a kezdés kifejezetten pofás volt, utána bántóan sima lett a vége. Nincs mit szépíteni, a Kaposvár előttünk jár és jelenleg jobb csapat nálunk. Gratulálunk és sok sikert kívánunk nekik a folytatásra. Jó tükröt mutatott nekünk ez a meccs, bőven van min dolgoznunk. Fel fogunk állni ebből a vereségből és jobb csapatként várjuk majd a soron következő meccseket! Hajrá Kaszások!

Hasonló tartalmak

 • Hosszú hétvége van mögöttünk, amelyet egy szerdai Kőbánya elleni rangadó és egy hétvégi Országos forduló követ. Mindenkire nagy szükség lesz, hiszen 8 nap alatt 5 meccset játszunk, amely…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-25 Kezdés: 11:00

 • Ellenfelünknek gratulálok a kemény játékhoz, de magunknak is győzelemhez. Tanulásgos lesz remélem a mérkőzés fegyelem és figyelem szempontjából. Szülőknek köszönjük a szurkolást!

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 16:30

 • Lassan kezdtünk, de sikerült felpörögni, melegítésünket komolyabban kell vennünk, a védő teljesítmény azonban megsüvegelendő!

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 12:00