Fiú U16/A: Könnyűre sikerült

Helyszín: Kaszások csarnok

Játékvezetők: BOROS KRISZTINA, MIHÁCZI ÁDÁM

Nézők száma: 24

Mérkőzés időpontja: 2023-10-21 11:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Zuglói Sasok/B 9 8 10 7 34
Óbudai Kaszások U16 35 23 39 36 133

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások: MÉHÉSZ 23/3, MIHÁLYI 14/3, KARDOS 23, Demeter 4, DARÓCZI 8.
Cs: HALÁSZ 17, ZÁDOR 17/12, BALCZER 11/3, Valaczkay 4, Paár 9/3, Grósz 3/3.

1. félidő

Rendkívül dominánsan, agresszív védekezéssel és ennek köszönhetően hatékony támadójátékkal kezdtük el a mérkőzést. 17 ponttal vezettünk, amikor büntetőből sikerült megszereznie a vendégeknek az első pontot. Ekkor kezdtük el a sorcserét, hogy mindenkinek nagyjából egyformán el tudjuk osztani a perceket a találkozón. A nyitó negyed második fele, sajnos egyáltalán nem sikerült jól. Nem volt megfelelő a hozzáállás, jól mutatja mindezt, hogy 4 perc alatt kaptunk 8 pontot. Szerencsére a folytatásban hasonló fegyelmezetlenségre már nem került sor. Magabiztosan hoztuk a második negyedet is.

2. félidő

Bár ellenfelünk nagyon szimpatikusan, végig hajtott, igazi fordulatot nem hozott a második félidő. Az a bizonyos olló folyamatosan nyílt a két csapat között. Mindamellett, hogy voltak hibák, örvendetes dolog, hogy mindenki dobott kosarat és a pontok is egészen szépen megoszlottak a srácok között. Meggyőző fölénnyel nyitottuk, sima győzelemmel kezdtük meg a Bajnokságot, várjuk a folytatást.

Összegzés

Vártuk már nagyon, hogy elkezdődjön a szezon második szakasza. A főtábláról sajnos lecsúsztunk, így a Regionális Bajnokságban kell bizonyítanunk. Vérmes célokat határoztunk meg magunknak, hogy bebizonyítsuk, hogy igenis helyünk lett volna a legjobbak között. Izgatottan vártuk tehát az első meccset, ami telán kicsit könnyebbre sikerült, mint amire számítottunk. Hátra azonban nem dőlhetünk, hiszen voltak hibák bőven, amik keményebb ellenfelekkel szemben bizony nem fognak beleférni! Köszönjük a szurkolást! Hajrá Kaszások!

Hasonló tartalmak

 • Hosszú hétvége van mögöttünk, amelyet egy szerdai Kőbánya elleni rangadó és egy hétvégi Országos forduló követ. Mindenkire nagy szükség lesz, hiszen 8 nap alatt 5 meccset játszunk, amely…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-25 Kezdés: 11:00

 • Ellenfelünknek gratulálok a kemény játékhoz, de magunknak is győzelemhez. Tanulásgos lesz remélem a mérkőzés fegyelem és figyelem szempontjából. Szülőknek köszönjük a szurkolást!

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 16:30

 • Lassan kezdtünk, de sikerült felpörögni, melegítésünket komolyabban kell vennünk, a védő teljesítmény azonban megsüvegelendő!

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 12:00