Fiú U16/B: 6. hely a bajnokságban!

Helyszín: Ludovika Aréna

Játékvezetők: Hartai Tamás, Konta Csanád János

Nézők száma: 22

Mérkőzés időpontja: 2024-02-11 17:30:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
HSE U16 5 8 2 10 25
Óbudai Kaszások U16 39 21 20 31 111

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások: FAZEKAS 9, KUSZKÓ 10/6, TREMBECZKI 13/3, TAKÁCS 18, VALACZKAY 16.
Cs: FARKAS 8, Balczer 2, KOCSIS 10, ZÁDOR 18/3, Lipcsei 7/3, Csizmadia.

1. félidő

Hát a kezdés nem volt szép. Két-két támadás után, úgy volt döntetlen az állás, hogy mindkét támadásukból, kosarat tudtak szerezni a hazaiak. Ez nagyon nem volt rendben, szerencsére még azelőtt rendezték a sorokat a srácok, hogy balhét kellett volna rendezni. Azt gondolom, hogy arra viszont egy rossz szavam sem lehetett, ami utána következett. Mindössze 1 pontot kaptunk a folytatásban, így az első negyed végeredménye 5:39 lett. Ezzel gyakorlatilag meg is alapoztuk az egész meccset. Bár a második negyedben kapott 8 pontot kicsit sokallom, azért elégedetten várhattuk a folytatást.

2. félidő

Talán a harmadik tíz perc sikerült a legjobban, hiszen csak 2 pontot kaptunk ebben a játékrészben. Egészen jó volt a mentalitásunk, ami kitartott a mérkőzés legvégéig. Meggyőző fölénnyel húztuk be az utolsó felvonást is, és mivel a végére ismét bőséggel terheltük meg a hazaiak gyűrűjét, a 100 dobott pont is simán meglett. Azt kaptuk ettől a meccstől, amit vártunk, sima győzelem volt. Sok esetben előfordult már, hogy ilyen találkozók alkalmával lassul a dinamikánk és lankad a koncentráció is. Örülök, hogy a srácok hozzáállásával ezúttal nem volt gond!

Összegzés

Az egész meccset, az első negyedtől kezdve, öt perces sorcserékkel játszottuk le. Azt kell mondjam, hogy valóban mindenki kivette a részét ebből a győzelemből, hiszen aki lehetőséget kapott, az tudott kosarat szerezni. Sajnos Csizmadia sérülése miatt nem léphetett pályára, reméljük a folytatásban már ő is tudja segíteni majd a csapatot. Az alapszakaszt a 6. helyen zártuk, így a 2. kalapba kerültünk, aminek azért örülök, mert kifejezetten jó meccsek várhatóak a folytatásban, amiben bőven lesz esélyünk a fejlődésre. Köszönjük a szurkolást! Hajrá Kaszások!

Hasonló tartalmak

 • Megérdemeltük a mait, hatalmas munkát végzett a csapat, koncentrációban, fizikalitásban egyaránt. Igyekszünk ebben a szellemben dolgozni a további meccseken.

  Bajnokság: Országos Junior Bajnokság

  Időpont: 2024-02-10 Kezdés: 14:00

 • Ellenfelünket dicséret illeti a harcias játékért, a srácaimnak pedig a fegyelmezett, sokpasszos játékhoz gratulálok. A Radó meccshez képest jóval fegyelmezettebbek voltunk, megtaláltuk időben a helyeket, tudtunk ezáltal gyakorolni…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-07 Kezdés: 18:00

 • A két félidő teljesen ellentétes mederben folyt, mintha nem is ugyanaz a két csapat játszott volna egymás ellen. Nagyon sajnálom, hogy az első félidőben behozhatatlan előnyt adtunk a…

  Bajnokság: Regionális Kadett Bajnokság

  Időpont: 2024-02-10 Kezdés: 12:30