Fiú U16/B: Az első vereség!

Helyszín: Budai Sport Központ

Játékvezetők: NAGY ISTVÁN, KOVÁCS ISTVÁN

Nézők száma: 27

Mérkőzés időpontja: 2023-12-02 09:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Budapesti Bikák 19 26 24 23 92
Óbudai Kaszások U16 15 6 14 17 52

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások: Ács 3, MESHKOV 11/9, Zádor 11/9, Balczer 4, Takács 6.
Cs: Trembeczki 2, Kuszkó 6, FAZEKAS 5, Lipcsei, Valaczkay 4, Csizmadia.

1. félidő

Nagyon jól kezdtünk, szép támadásokat vezettünk és védekezésben is megcsinálták a srácok a rájuk bízott feladatokat. A folytatásban azonban belefutottunk egy olyan pár perces vesszőfutásba, amiből már később sem volt visszaút. Sorra adtuk el a labdákat és a pár pontos vezetésünkből hirtelen 15 pontos hátrány lett. Lógatott fejekkel somfordáltunk az öltözőbe.

2. félidő

Nem az volt a legnagyobb gond, hogy elment az ellenfél, hanem az, hogy a társaság teljesen hitehagyott lett. Hiába próbáltam őket felhergelni, nem sikerült kiráncigálni őket ebből a gödörből. Az eddigi könnyed sikerek után nyilván nehezebb volt ezt lereagálni, ilyen akkor sem történhet meg még egyszer. Fizikálisan amúgy egyértelműen hátrányban voltunk, de ennek a meccsnek nem szabadott volna ennyire sima vereséggel zárulnia.

Összegzés

Nem az eredmény szomorít el, hanem a teljesítményünk, a mutatott játékunk. Az első negyed kiegyenlített játékot hozott és az eredményesség mellett, a csapat hozzáállása és példaértékű volt. Nagyon szomorú vagyok, hogy egy pár perces rövidzárlat ennyire megváltoztatta ennek a meccsnek a kimenetelét. Nem volt ekkora különbség a két csapat között. Mindenképpen tanulságokat viszünk magunkkal erről a meccsről. Gratulálunk a Bikáknak, sok sikert kívánunk nekik! Köszönjük szépen a szurkolást! Hajrá Kaszások!

Hasonló tartalmak

 • Hosszú hétvége van mögöttünk, amelyet egy szerdai Kőbánya elleni rangadó és egy hétvégi Országos forduló követ. Mindenkire nagy szükség lesz, hiszen 8 nap alatt 5 meccset játszunk, amely…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-25 Kezdés: 11:00

 • Ellenfelünknek gratulálok a kemény játékhoz, de magunknak is győzelemhez. Tanulásgos lesz remélem a mérkőzés fegyelem és figyelem szempontjából. Szülőknek köszönjük a szurkolást!

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 16:30

 • Lassan kezdtünk, de sikerült felpörögni, melegítésünket komolyabban kell vennünk, a védő teljesítmény azonban megsüvegelendő!

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 12:00