Fiú U16/B: Győzelem a nyitó meccsen!

Helyszín: Kaszások csarnok

Játékvezetők: SANCILIO MATTIA, VERES ZSOMBOR

Nézők száma: 18

Mérkőzés időpontja: 2023-10-15 12:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Újbuda Basket 8 11 1 9 29
Óbudai Kaszások U16 14 19 16 11 60

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások: FAZEKAS 24/6, ÁCS 10/3, Zádor 16/3, Balczer, Valaczkay.
Cs: Kuszkó 8, Lipcsei 2, Kocsis.

1. félidő

Sok hibával, kapkodó játékkal kezdtük el a mérkőzést, ennek megfelelően az első negyed derekáig fej-fej mellett haladtak a csapatok. A kezdő játékrész második felére vettük át a vezetést és kezdtük kialakítani előnyünket. Az első 10 percet követően 6 pontos vezetést könyvelhettünk el. A folytatásban hozzá tudtunk tenni még 8 pontot, így a félidei szünetre már megnyugtató, 14 pontos előnnyel mehettünk. Minden játékos pályára lépett, örömteli, hogy így is kézben tudtuk tartani a meccset.

2. félidő

A folytatás jól sikerült, a harmadik negyedet domináns játékkal, 16:1-re nyertük meg. Ekkora a lényegi kérdések már eldőltek, mégis az utolsó sípszóig ugyanolyan intenzitással folyt tovább a mérkőzés. Ebben nagy szerepe volt a vendégeknek is, akik nagyon szimpatikus hozzáállást mutatva, a végéig hajtottak. Bár az utolsó negyed szorosabb lett, azt is sikerült megnyerni, így biztosítva be a szezon nyitó meccsét.

Összegzés

Kadett korosztályunk „B” kerete is végre megkezdhette küzdelmeit ebben a szezonban. Nem tudtuk, hogy mire számítsunk, hiszen ellenfelünk, az Újbuda Basket még semmilyen mérkőzést nem játszott idén. A selejtezőkön nem vettek részt, tehát nem tudhattuk, hogy milyen erőt képviselnek. Kicsit döcögősre sikerült az eleje, de már akkor is érezni lehetett, hogy nem lehet gond. Bár örvendetes, hogy a sok hiányzó ellenére is könnyed győzelem lett a vége, sok-sok hibára mutatott rá ez a mérkőzés, szóval van még bőven miben fejlődnünk! Köszönjük a szurkolást! Hajrá Kaszások!

Hasonló tartalmak

 • Hosszú hétvége van mögöttünk, amelyet egy szerdai Kőbánya elleni rangadó és egy hétvégi Országos forduló követ. Mindenkire nagy szükség lesz, hiszen 8 nap alatt 5 meccset játszunk, amely…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-25 Kezdés: 11:00

 • Ellenfelünknek gratulálok a kemény játékhoz, de magunknak is győzelemhez. Tanulásgos lesz remélem a mérkőzés fegyelem és figyelem szempontjából. Szülőknek köszönjük a szurkolást!

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 16:30

 • Lassan kezdtünk, de sikerült felpörögni, melegítésünket komolyabban kell vennünk, a védő teljesítmény azonban megsüvegelendő!

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 12:00